Pomógł: 3 razy Wiek: 26 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 17142 Skąd: Mazowsze
Wysłany: 2010-05-07, 23:33:57 Pierwszy przeczytany tom
Ja jako pierwszych przeczytałem Templariuszy
Ostatnio zmieniony przez Szara Sowa 2011-09-01, 08:55, w całości zmieniany 1 raz
Czesio1 Zasuszony Fan Samochodzika Były administrator
Wysłany: 2010-05-08, 10:21:41
Oj ciężka sprawa z tym pierwszym tomem. Ale wydaje mi się, że u mnie to chyba będą Nowe przygody. Dawno temu jako mały brzdąc natknąłem się na tą część (w białej serii zresztą) u babci spędzając wakacje na wsi. Ale czy już wtedy ją przeczytałem? Głowy nie dam ale wydaje mi się że to właśnie od tego się zaczęło.
A Templariuszy długo nie mogłem namierzyć, z tego co pamiętam nie było tej części w naszej bibliotece a Aledrogo jeszcze nie było w tamtych czasach.
1. Na moją wyobraźnię wpłynął serial
2. Starszy brat przynosił z biblioteki Samochodziki i być może wtedy zacząłem coś podczytywać
3. W podstawówce dostałem Fantomasa jak nagrodę za "bardzo dobre wyniki w nauce oraz wzorowe zachowanie" i może zacząłem od niego.
Ja to chyba w ogóle jestem specyficznym fanem jako że nadal nie posiadam na własność wszystkich części z kanonu. Niektóre pierwszy raz przeczytałem ze 2 lata temu, a niektóre drugi raz i to po ok. hm...wielu latach
Pomógł: 3 razy Wiek: 26 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 17142 Skąd: Mazowsze
Wysłany: 2010-05-09, 21:26:53
Ja też gdzieś coś takiego mam
Czesio1 Zasuszony Fan Samochodzika Były administrator
Wysłany: 2010-05-09, 21:40:23
Szara Sowa napisał/a:
Ja to chyba w ogóle jestem specyficznym fanem jako że nadal nie posiadam na własność wszystkich części z kanonu. Niektóre pierwszy raz przeczytałem ze 2 lata temu, a niektóre drugi raz i to po ok. hm...wielu latach
Szara Sowo toż to wstyd jak nie wiem!! Nie przyznawaj się tylko szybko uzupełnij biblioteczkę!!
Wysłany: 2010-05-11, 21:27:40
Pierwsze były Zagadki Fromborka. Niestety były to czasy, że i dobrych książęk się nie kupiło normalnie. Dopiero pod koniec lat 80-tych i na początku 90-tych skompletowałem pełną podstawową 12-częściową biblioteczkę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.