Wysłany: 2010-02-18, 10:47:42 Sonda olimpijska: Tomasz Sikora na 20 km
Za onet.pl:
"Dwa dni temu minęło dokładnie 15 lat od momentu, kiedy Tomasz Sikora został mistrzem świata w biathlonowym biegu indywidualnym (20 km)."
A jak pójdzie mu dzisiaj? Z Justyną zgadliśmy, ciekawe czy tym razem także się uda.
Zapraszam do zabawy!
Ostatnio zmieniony przez Szara Sowa 2010-02-18, 12:53, w całości zmieniany 4 razy
Czesio1 Zasuszony Fan Samochodzika Były administrator
Wysłany: 2010-02-18, 11:40:53 Re: Sonda olimpijska: Tomasz Sikora na 20 km
Szara Sowa napisał/a:
Za onet.pl:
"Dwa dni temu minęło dokładnie 15 lat od momentu, kiedy Tomasz Sikora został mistrzem świata w biathlonowym biegu indywidualnym (20 km)."
A jak pójdzie mu dzisiaj? Z Justyną zgadliśmy, ciekawe czy tym razem także się uda.
Zapraszam do zabawy!
Szara Sowo, a czy zleciłeś przegranym w poprzedniej sondzie obejrzenie trzech wiadomych ekranizacji Samochodzikowych? Mam nadzieję, że sam dałeś dobry przykład i obejrzałeś już?
Wysłany: 2010-02-18, 12:21:13
Szara Sowa napisał/a:
To miało być tylko takie samoumartwienie dla chętnych
Jak mawiał mój matematyk w liceum "ostatni ochotnicy w Wietnamie wyginęli". Nie ściemniaj więc Szara Sowo tylko marsz do wypożyczalni płyt DVD po ulubione trzy ekranizacje.
Wysłany: 2010-02-18, 12:36:44
Szara Sowa napisał/a:
czesio1 napisał/a:
marsz do wypożyczalni płyt DVD po ulubione trzy ekranizacje.
Chcesz mnie mieć na sumieniu? Przecież nie przeżyłbym tego!!!!
No cóż Szara Sowo, to był Twój pomysł więc jak nawarzyłeś piwa to musisz go teraz wypić. Nie ma rady. Bądź mężczyzną i dotrzymaj słowa! Nie bądź jak skwaw, które mają podówjne języki!
Wysłany: 2010-02-18, 13:04:14
iwmali napisał/a:
Szara Sowa napisał/a:
No tak, mam nadzieję że wspomnicie mnie czasem
A nawet bardzo często Szara Sowo! Będziemy mówili:" fajny był ten Szara Sowa, szkoda, że dał się tak podpuścić Czesiowi"... "szkoda chłopa, poległ na 3 filmach i jednym zdjęciu"!
"Szkoda Ziutka (czyt. Szarej Sowy), dobry był z niego herbatnik. Mógł jeszcze pożyć..." (a to znacie?)
Wysłany: 2010-02-18, 15:27:02
czesio1 napisał/a:
Szara Sowa napisał/a:
Poczekam aż Ty nie trafisz, to sobie obejrzymy razem
Gdzie proponujesz? Złote tarasy? Serwujesz chipsy i colę przy oglądaniu?
Jak w Złotych Tarasach to i ja się mogę poświęcić i z Wami obejrzeć
Ostatnio zmieniony przez Unieski 2010-02-18, 15:40, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-02-18, 15:34:23
unieski napisał/a:
czesio1 napisał/a:
Szara Sowa napisał/a:
Poczekam aż Ty nie trafisz, to sobie obejrzymy razem
Gdzie proponujesz? Złote tarasy? Serwujesz chipsy i colę przy oglądaniu?
Jak w Złotych Tarasach to i ja się mogę poświecić i z Wami obejrzeć
Myślę, że Szara Sowa się poświęci i wynajmnie całą salę na jakiś nocny seans wiadomych trzech ekranizacji dla wszystkich Forumowiczów. Zrobimy zlot i upieczemy dwie pieczenie na jednym ogniu.
Wysłany: 2010-02-18, 17:28:53
czesio1 napisał/a:
Myślę, że Szara Sowa się poświęci i wynajmnie całą salę na jakiś nocny seans wiadomych trzech ekranizacji dla wszystkich Forumowiczów. Zrobimy zlot i upieczemy dwie pieczenie na jednym ogniu.
Nawet na te " dwie pieczenie" mnie nie namówicie, szkoda zdrowia na te filmy! No chyba, że to będzie sala balowa, to i owszem mogę oglądać nawet kilka razy!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.