fis-ski.com od pewnego czasu ma już problemy z serwerem. Praktycznie podczas każdego konkursu wyniki live się wieszają a ponieważ te skoki pewnie wzbudzą większe niż zwykle zainteresowanie to lepiej nie będzie.
Miałem tam jechać ale jakoś nie udało się zebrać na czas, a później ceny biletów lotniczych sięgały gwiazd.
Wysłany: 2010-02-13, 19:36:59
Szara Sowa napisał/a:
No Panie i Panowie odstawiamy miejsce Małysza!
Ja stawiam na brązowy medal.
Odstawiamy?
Ja coś czuję, że znowu ten bolek Ammann wygra. Nie lubię go bo ciągle sędziowie nabierają sięna jego wyimaginowany telemark.
Ammann już był mistrzem, Morgenstern też, wiec jeśli Małysz nie wygra to niech to zrobi Schlierenzauer.
Wysłany: 2010-02-13, 20:22:42
Jest nienajgorzej po pierwszej serii. Ja stawiam na trzecie lub czwarte miejsce ostatecznie.
Czesio1 Zasuszony Fan Samochodzika Były administrator
Wysłany: 2010-02-13, 20:24:08
Afrodyta napisał/a:
Jest nienajgorzej po pierwszej serii. Ja stawiam na trzecie lub czwarte miejsce ostatecznie.
I wyżej raczej nie będzie. Wykrakałem z tym Ammanem. Znowu lądował bez telemarka a dostał noty dokładnie takie same jak Małysz, który miał perfekcyjny stylowo lot. To jest po prostu chore.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.