Wysłany: 2013-10-19, 22:20:50 Nowy konkurs....tylko jaki?
Trzeba by pomyśleć nad nową zabawą, jesienne wieczory zimne i deszczowe, trzeba się czymś rozerwać. Mam kilka pomysłów, na konkursy, zaraz wrzucę je do ankiety.
Możemy oddać po dwa głosy.
Ankieta była ale się skończyła. Takie były jej wyniki:
Jaki konkurs wybierasz na listopadowe, słotne dni?
1. Konkurs szybki z "Pozwolenia na przywóz lwa"? 8% [ 2 ]
2. Konkurs szybki ze "Skarbu Atanaryka"? 33% [ 8 ]
3. Konkurs szybki z zachodniopomorskich kościółków? 16% [ 4 ]
4. Konkurs na najśmieszniejsze i najfajniejsze zdjęcie z lat 90? 29% [ 7 ]
5. Konkurs na najciekawszy quiz do kesza dla Iwmali. 12% [ 3 ]
Głosowań: 17
Wszystkich Głosów: 24
edit Nietajenko
Ostatnio zmieniony przez Nietajenko 2018-08-27, 09:24, w całości zmieniany 5 razy
Pomogła: 167 razy Wiek: 51 Dołączyła: 05 Kwi 2013 Posty: 32570 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-10-19, 22:57:09
Też oddałam
A skoro lista jest otwarta to mi się podobały te konkursy z dziwnymi rebuso-zagadkami z dawnych czasów (przedmoich). Chyba Tragacik je prowadził? Coś takiego by było fajne.
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 10 Sty 2010 Posty: 19239 Skąd: Tam i z powrotem
Wysłany: 2013-10-20, 15:32:06
Cytat:
Żadnych kościółków!!!!! Iwmali ma bazę wszystkich w Polsce, więc nas załatwi z kretesem! Z dwojga złego lepsze już sztolnie i bunkry
Popieram
Sztolni i bunkrów znacznie chyba u nas mniej.
A jeśli chodzi o sondę- uwielbiam szybkie konkursy z treści książki,więc chyba Atanaryk,bo to z dwojga złego przeczytałam.
Ale te zdjęcia też byłyby fajne.
Pomogła: 41 razy Wiek: 37 Dołączyła: 19 Sie 2013 Posty: 8057 Skąd: Bath, UK
Wysłany: 2013-10-20, 15:46:58
A czemu nie ma w opcjach jakiegoś konkursu wolnego? Bo szybkie są fajne, ale w wolnym jeszcze nie brałam udziału I zawsze można pomyśleć nad zagadką w autobusie w drodze do pracy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.