Pomógł: 1 raz Dołączył: 09 Mar 2023 Posty: 23 Skąd: Koszalin
Wysłany: 2023-03-10, 19:02:14 Powitanie
Witajcie.
Trafiłem tu niekoniecznie przypadkiem. Podczas poszukiwań jednej z ulubionych książek (nietrudno zgadnąć, jakiej) zobaczyłem link do forum.
Zaglądałem tu potem, dość regularnie nawet, ale nie miałem potrzeby zabierania głosu...
Ponieważ uznałem, że mogę włączyć się merytorycznie (a nie tylko prezentując własne wynurzenia) w interesujący wątek - trzeba było się zarejestrować...
Ostatnio zmieniony przez Bonifacy 2023-03-10, 19:03, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2023-03-14, 08:47:36
Cześć Bonifacy.
Ja również, witam serdecznie.
Stażu na forum mam niewiele ale przyjęty zostałem w najbardziej sympatyczny z możliwych sposobów. Moja wiedzę na tematy związane z twórczością Nienackiego wygląda blado przy ekspertach udzielających się tutaj. Długo jeszcze pewnie będę czytał posty pełne ciekawostek związanych z PS.
Pozdrawiam
_________________ When I die bury me upside down...
Berta von S. Administratorka Wspomagająca nienackofanka
Pomogła: 161 razy Wiek: 51 Dołączyła: 05 Kwi 2013 Posty: 32330 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2023-04-06, 17:07:18
Cześć, Bonifacy.
Kozak napisał/a:
Szacun za rozwiązanie zagadki z Lux-Sport
No faktycznie. Sama się zastanawiałam, ale nie wpadłam na żaden sensowny trop, gratulacje!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.