Chciałem zeszłej jesieni wszystko rzucić (nie wiem jak to określić). Athenka poprosiła mnie o współpracę nad zdjęciem do jej konkursu i to "przywróciło mnie do gry"... Dziękuję jej za zachętę i dobre słowo. (I doradziła mi także ponad rok temu, jak kupić te książki Artura... )
Dedykuję jej to zwycięstwo.
Szczególnie dziękuję organizatorom. Wszystko poszło jak w zegarku.
Czytalski i Chemas - za doskonałe pytania. Było malo historycznych haczyków, więc to trochę mi pomogło. Cieszę się, że chociaż wirtualnie mogłem poznać Czytalskiego miasto, kanał (przeczytałam też historię i coś o konstruktorze).
Zadanie Chemasa było trudne, ale dziękuję mu za zachęcenie do rozpoczęcia jego rozwiązania i zakończenia.
Zadania nie muszą być łatwe. Tak powinno zostać.
Dziękuję Arturowi za napisanie książki. Nie tylko tej jednej, ale całej serii. (Mówiłem już? )
Dziękuję również pozostałym przeciwnikom.
Gratulacje dla Bobra, Sowy, Mysikrólika, Kynokephalosa, Van der Horna, Artura, amana, miji, Marcina.
Specjalne gratulacje dla... darkmana. Na początku byłeś bardzo blisko mnie i mogło się to skończyć zupełnie inaczej.
Specjalne gratulacje dla Teresy, Berty i She.
Jest to tylko kolejna ikonka w podpisie, "jakiś obrazek".
Ale teraz dla mnie wiele znaczy, biorąc pod uwagę, że jestem obcokrajowcem i samoukiem w języku polskim.
To się już nigdy nie powtórzy i akceptuję to.
Ostatnio zmieniony przez Lolek 2023-02-04, 22:09, w całości zmieniany 1 raz
Chemas Forumowy Badacz Naukowy Kinomaniak wychowany na literaturze młodzieżowej
Chciałem zeszłej jesieni wszystko rzucić (nie wiem jak to określić).
Lolku Drogi, też miałem wielokrotnie myśli o forumowym samobójstwie. Na szczęście jest to stan przejściowy
Lolek napisał/a:
gratulacje dla... darkmana. Na początku byłeś bardzo blisko mnie i mogło się to skończyć zupełnie inaczej.
Taki był plan, ale życie potrafi zniweczyć wszelkie plany. Dwa wyjazdy w delegacje odcięły mi prąd i wyłączyły z dwóch etapów konkursowych. Miałem już w ogóle ten konkurs odpuścić, ale trzecia zagadka wolna przywróciła mi wolę walki. Nie musiałem nawet zaglądać do ebooka, sama się rozwiązała. Ostatecznie skończyłem jak reprezentacja Polski w piłce nożnej pod wodzą trenera Miśkiewicza. Po fatalnej grze wynik lepszy od samej gry.
Lolek napisał/a:
Jest to tylko kolejna ikonka w podpisie, "jakiś obrazek".
To nie jest tylko "jakiś obrazek". To taki wirtualny medal za zaangażowanie, koncentrację i dobrze wykonaną pracę z dodatkiem odrobiny szczęścia do "kuwasownika". Każdy z nas kto znalazł się na podium lub wygrał choć jeden konkurs dobrze zna to uczucie.
Pomogła: 37 razy Wiek: 36 Dołączyła: 19 Sie 2013 Posty: 7802 Skąd: Bath, UK
Wysłany: 2023-02-06, 14:30:08
Lolek napisał/a:
Chciałem zeszłej jesieni wszystko rzucić (nie wiem jak to określić). Athenka poprosiła mnie o współpracę nad zdjęciem do jej konkursu i to "przywróciło mnie do gry"... Dziękuję jej za zachętę i dobre słowo. (I doradziła mi także ponad rok temu, jak kupić te książki Artura... )
Dedykuję jej to zwycięstwo.
Czuję się zaszczycona i nie wiem, co powiedzieć Lolku, wielkie gratulacje, należało Ci się za cały trud i serce, jakie wkładasz w naukę języka!
(a organizatorom tak tylko napomnknę, że wysyłka książki na Słowację kosztuje naprawdę niewiele, to tak w temacie nagród )
Artur Pacuła Twórca Artur Pacuła - autor powieści samochodzikowych
Wysłany: 2023-02-10, 06:55:47
Ponieważ Szara Sowa i Kynokephalos zrezygnowali z nagrody, przechodzi ona na Pierra. Prześlij zatem na PW info, którą książkę wybierasz i jaki jest Twój adres.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.