Odkryłem ciekawą rzecz. W naszej grupie Meksyk zajmuje ostatnie miejsce, ma 1 pkt. i 0 bramek strzelonych. Ale wystarczy, że wygra z Arabią 4:0 i na pewno (lub prawie na pewno) awansuje.
Zgadza się.
Mało tego, przy odpowiednim układzie i naszej sromotnej przegranej z Argentyną (czego nie życzę oczywiście!) może wejść z Meksykiem Argentyna.
Boję się, by nie było później gadania, a czemu Lewy nie strzelił tego karnego
Tfu..., wyplułem
Wysłany: 2022-11-30, 10:12:15
No więc tak ... mecz ważny dla obu drużyn, więc zapewne będzie wiele kopaniny i fauli. Możliwe że Krycha w końcu zarobi żółtą kartkę, jak to tradycyjna. Nie życzę źle ale bądźmy realistami. 🤔.
Mój typ Polska - Argentyna 1 : 1
Czy w związku z zagadką będą ikonki mundialowe🤔?
Pomógł: 21 razy Wiek: 44 Dołączył: 26 Maj 2018 Posty: 4739 Skąd: Zduńska Wola/Georgetown
Wysłany: 2022-11-30, 22:20:30
The Czesław! Wygrał przegrywając
Wychodzimy z grupy na Mistrzostwach Świata, pierwszy raz po 36 latach! Przed nami zapewne ostatni mecz na tej imprezie, ale wydarzenie jest wielkie.
_________________ Drużyna 2
Chemas Forumowy Badacz Naukowy Kinomaniak wychowany na literaturze młodzieżowej
W tym momencie, najłatwiej było by postawić na Polska - Argentyna 0:2. Dlaczego? Bo tak.
Argentyna przyciśnięta do muru WYGRA z nami. I tyle. Nie ma się co czarować.
Ale postawię na wynik, który podpowiada mi samochodzikowa fantazja i serce :
Polska - Argentyna 0:0
tak to jest kierować się fantazją
p.s
jak myślicie, może poprosimy Lolka o mundialową ikonkę? Może choć raz będę mial na niej jakąś cyferkę
_________________ ...
Ostatnio zmieniony przez Van der Horn 2022-12-01, 13:15, w całości zmieniany 1 raz
Ikonki są tylko za konkursy samochodzikowe!
Weź udział np. w konkursie poetyckim (o ile nastąpi)!
Piłka nożna i poezja w niektórych krajach są bardzo blisko.
Pomógł: 21 razy Wiek: 44 Dołączył: 26 Maj 2018 Posty: 4739 Skąd: Zduńska Wola/Georgetown
Wysłany: 2022-12-01, 15:19:28
Ale po Szczęsnym się tego nie spodziewałem. Gdy odchodził z kadry Fabiański to drżałem o los tej reprezentacji, bo nie było wtedy bramkarza tej klasy. Widać, że ostro wkuwał zachowania poszczególnych piłkarzy podczas wykonywania karnych. Dobrze odrobiona lekcja, Messiego zatrzymać to jest coś. No i ten wcześniejszy karniak i dobitka... Najlepszy bramkarz Mundialu, kto by przypuszczał?
Lewandowski natomiast na minus. Nie to, że mało grał, bo taka jego rola, że reszta musi mu dostarczać piłki, a on tych piłek nie dostawał. Ale wydawał mi się jakiś taki... stary. Nie było go widać, chyba nie był w formie.
Reszta też słabiutko. Można się tylko domyślać, ale możliwe, że Michniewicz w przerwie zarządził przejście do ofensywy i przedobrzył. Pod koniec meczu już nie było gry, nasi stali, Argentyńczycy kopali między sobą. Ale to był koniec fazy grupowej, a taki paździerz na poprzednim Mundialu widzialiśmy już od początku. Jest postęp
Tym razem nie patriotycznie, oby się nie sprawdziło:
Polska-Francja 2:0
To chyba na odwrót???
Bóbr Mniejszy napisał/a:
Ale po Szczęsnym się tego nie spodziewałem. Gdy odchodził z kadry Fabiański to drżałem o los tej reprezentacji, bo nie było wtedy bramkarza tej klasy.
Miałem dokładnie to samo! Ale pamiętajmy, że wczorajszy karny sam spowodował, choć zapewne werdykt był wydumany. Gdyby miał być w drugą stronę, to by pewnie go nie było.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.