Tak sobie zerkam na mecz Brazylii z Koreą Południową i sobie myślę, że mogliśmy gorzej trafić w 1/8 finału
W ogóle przyszło mi do głowy, że można zabawę pociągnąć dalej i typować zwycięzce Mundialu. Myślę, że można by kilkukrotnie, po zakończeniu pewnego etapu. A więc dopóki nie zacznie się 1/4, to typujemy. Później, jak zaczną się rozgrywki 1/4 można zmienić faworyta. I tak aż do finału. Warunek tylko taki, że nowe typowanie do rozpoczęcia nowego etapu.
Muszę tylko pomyśleć jak to sumarycznie podliczać
Mój typ na dzisiaj Brazylia.
Wysłany: 2022-12-06, 02:03:03
Widać, że faza grupowa się skończyła. Brazylia z Koreą osiągnęła wynik godny Brazylii: 4-1.
Ale mistrzami świata chyba nie będą, bo trochę (mało) błędów w obronie było.
_________________ Drużyna 2
Ostatnio zmieniony przez Bóbr Mniejszy 2022-12-06, 02:04, w całości zmieniany 1 raz
Chemas Forumowy Badacz Naukowy Kinomaniak wychowany na literaturze młodzieżowej
Pomógł: 21 razy Wiek: 44 Dołączył: 26 Maj 2018 Posty: 4739 Skąd: Zduńska Wola/Georgetown
Wysłany: 2022-12-10, 02:21:44
Nie zasłużyła to Argentyna. Po dzisiejszym meczu już wiem dlaczego Lewy nie ma podejścia do Messiego w Złotej Piłce - musi jeszcze długo się uczyć aktorstwa i baletu.
_________________ Drużyna 2
Chemas Forumowy Badacz Naukowy Kinomaniak wychowany na literaturze młodzieżowej
Maroko wygrało z Portugalią 1:0 i jest pierwszą w historii drużyną spoza Europy i Ameryki Pd., która dotarła do półfinału MŚ
P.S. Tak, wiem, była jeszcze Korea Pd. w 2002 r., ale tamten awans to był głównie rezultat pomocy sędziów
Ostatnio zmieniony przez Piotrus 2022-12-10, 19:45, w całości zmieniany 1 raz
Argentyna pokonuje Chorwację 3:0, a więc 50% mojego planu wykonane.
Jak jeszcze Francja trafi do finału, to będzie można śmiało mówić, że Polska zajęła 3 miejsce na tym Mundialu!
W sumie przemyślałem sprawę i wychodzą mi 2 warianty tabeli końcowej.
1. Mistrzem świata została Arabia Saudyjska, jako że pokonała Argentynę w eliminacjach, na drugim miejscu jest Argentyna, na trzecim Francja a my na czwartym.
2. Robimy małą tabelę między najważniejszymi uczestnikami tych mistrzostw, czyli nami, Arabami i Argentyną, I wtedy wychodzi że faktycznie Argentyna jest mistrzem świata, my vice mistrzem a Arabia zajmuje 3 miejsce.
Co wybieracie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.