Wysłany: 2023-03-25, 19:05:41 Eliminacje Mistrzostw Europy w piłce nożnej 2024
Ech, przyznam się, że stawiałem na 0:1, a tu aż 1:3 z Czechami i to w bardzo słabym stylu.
Czyli w kadrze nie tylko że bez zmian, ale nawet gorzej.
Nie ma mądrych na naszą kadrę, po prostu nasi piłkarze są słabi, w dodatku ich dobór prawdopodobnie też nie wypalił.
Bójmy się Albanii, bo po mega szczęśliwych dla nas ostatnich 2 meczach z nimi, są żądni rewanżu.
Pomógł: 21 razy Wiek: 44 Dołączył: 26 Maj 2018 Posty: 4917 Skąd: Zduńska Wola/Georgetown
Wysłany: 2023-03-25, 21:08:36
Ja po drugim, bo wtedy naprawdę zaczęło być już tylko śmiesznie
Przypomniał mi się wtedy fragment monologu Piotra Fronczewskiego, kiedyś w kabarecie "Pod Egidą":
Jak powiedział pewien radziecki celnik, dwie są rzeczy niezwyciężone na świecie: Armia Czerwona i polski turysta.
Pomyślałem wczoraj, że do tego można dołożyć jeszcze polskiego piłkarza narodowego. Trener Santos z pewnością właśnie się o tym przekonał, tylko trochę za późno
_________________ Drużyna 2
Ostatnio zmieniony przez Bóbr Mniejszy 2023-03-25, 21:13, w całości zmieniany 1 raz
Chemas Forumowy Badacz Naukowy Kinomaniak wychowany na literaturze młodzieżowej
To co napiszę to kontrowersyjne będzie, ale lepiej może przegrać te eliminacje, niż jakimś cudem się dostać na Euro, a później jeszcze większego wstydu sobie narobić.
Wiem, że to nie jest patriotyczne, ale śpiewać "Nic się nie stało" i czekać na następny sezon i nowego selekcjonera, to już mi się nie chce
Generalnie czuję, że z tej mąki chleba nie będzie niestety.
Dla osłody:
mem-lewy-krtek.jpg
Plik ściągnięto 8 raz(y) 49,07 KB
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.