Hej, właśnie naszła mnie taka myśl, że ze wszystkich kobiet, którymi otoczony był Pan Tomasz to Bajeczka jest najmniej doceniana i najmniej się ją wspomina. Wciąż słyszę tylko ohhy i ahhy nad Zaliczką, Milady czy Karen. Ahh jak mi się marzy taki rejs z Bajeczką
Wysłany: 2022-08-31, 01:16:12
Nad Zaliczką żadnych achów nie słyszałam. W rankingu liczby fanów prowadzi chyba Marta z Nowych Przygód, ale Bajeczką też się jacyś panowie zachwycali, że gotowała i.t.d. Najbardziej niedoceniana jest Anka.
Pomógł: 23 razy Dołączył: 22 Sie 2017 Posty: 2741 Skąd: Wyspy Pacyfiku
Wysłany: 2022-08-31, 01:50:54 Re: Bajeczka
Gareth napisał/a:
Hej, właśnie naszła mnie taka myśl, że ze wszystkich kobiet, którymi otoczony był Pan Tomasz to Bajeczka jest najmniej doceniana i najmniej się ją wspomina. Wciąż słyszę tylko ohhy i ahhy nad Zaliczką, Milady czy Karen. Ahh jak mi się marzy taki rejs z Bajeczką
Oczywiście jako facetowi pomyliła mi się spódniczka z sukienką, ale olać. Ważne że słoneczniki są.
(ciekawe czy ktoś zauważył zawieszkę przy walizce?)
bajeczka1.jpg
Plik ściągnięto 65 raz(y) 601,08 KB
_________________ Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
"Wolność i władza mają tylko jedną wspólną cechę: nadużywanie."
Karol Bunsch
Wciąż słyszę tylko ohhy i ahhy nad Zaliczką, Milady czy Karen.
Gdzieś odbyła się ankieta o tym, która postać kobieca z książek o panu Samochodziku cieszy się największą popularnością. Cóż, nie mogę jej teraz znaleźć... (mam na myśli ankietę )
irycki napisał/a:
czy ktoś zauważył zawieszkę przy walizce?
Oczywiście, że tak.
Ja dopiero teraz.
Lolek napisał/a:
Gdzieś odbyła się ankieta o tym, która postać kobieca z książek o panu Samochodziku cieszy się największą popularnością. Cóż, nie mogę jej teraz znaleźć... (mam na myśli ankietę )
Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Kwi 2014 Posty: 259 Skąd: Kraków
Wysłany: 2022-09-01, 20:41:50
Głosowałem na Bajeczkę, jest w jej postaci coś takiego - nie potrafię dobrze określić - tęsknego...
A może dlatego, że poznałem kiedyś dziewczę w spódnicy w słoneczniki, no i podróżujemy razem już 37 lat ;)
Ostatnio zmieniony przez omszały głaz 2022-09-01, 20:47, w całości zmieniany 1 raz
poznałem kiedyś dziewczę w spódnicy w słoneczniki, no i podróżujemy razem już 37 lat
Pomogła: 161 razy Wiek: 51 Dołączyła: 05 Kwi 2013 Posty: 32321 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2022-09-02, 01:19:40
omszały głaz napisał/a:
Głosowałem na Bajeczkę, jest w jej postaci coś takiego - nie potrafię dobrze określić - tęsknego...
A może dlatego, że poznałem kiedyś dziewczę w spódnicy w słoneczniki, no i podróżujemy razem już 37 lat ;)
Może podświadomie na nią zwróciłeś uwagę właśnie z powodu słoneczników? Takie nienacko-zaprogramowanie.
irycki napisał/a:
Oczywiście jako facetowi pomyliła mi się spódniczka z sukienką, ale olać. Ważne że słoneczniki są.
No faktycznie faceci mają ze spódnicami i sukienkami jakiś problem, bo nie raz się już spotkałam z tą pomyłką.
Pomógł: 21 razy Wiek: 44 Dołączył: 26 Maj 2018 Posty: 4977 Skąd: Zduńska Wola/Georgetown
Wysłany: 2022-09-03, 04:42:35
aman napisał/a:
Berta von S. napisał/a:
No faktycznie faceci mają ze spódnicami i sukienkami jakiś problem, bo nie raz się już spotkałam z tą pomyłką.
Może jednak tylko ci, którzy nie mieli okazji korzystać z tego typu ubioru
Przepraszam bardzo, nie trzeba "korzystać", wystarczy "mieć do czynienia"
Mówię oczywiście o sobie: nie lubię jak się kobieta ze mnie śmieje, w związku z czym szybciutko się nauczyłem co jest co
Nawiasem mówiąc, myślicie, że Nienacki znał różnicę?
Potwierdzam i z mojego odbioru. Odpowiednio ukierunkowany poranek :-)
(zapoznałem się z treścią koło 7mej, lecz dopiero teraz logując się wskoczyłem ;) - żeby ktoś nie pomyślał, iż godziny przedpołudniowe tak nazywam)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.