Pomogła: 167 razy Wiek: 51 Dołączyła: 05 Kwi 2013 Posty: 32571 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2022-10-03, 22:21:50
M_ajk napisał/a:
Wprawdzie nie na Pojezierzu Myśliborskim, ale podczas urlopu trafiliśmy na tajemniczy znak, wieś Brzoza w Lubuskiem
Fajny.
Mam wrażenie, że ta Karolina i Andrzej, o których jest mowa w tekście z wrzuconego przez Ciebie linku, to nienackofani, bo imiona takie same i podróżowali po Pojezierzu Myśliborskim tropem Pana Samochodzika.
Pomógł: 11 razy Dołączył: 12 Paź 2009 Posty: 257 Skąd: Łódź / Warszawa
Wysłany: 2022-10-04, 06:30:27
Berta von S. napisał/a:
M_ajk napisał/a:
Wprawdzie nie na Pojezierzu Myśliborskim, ale podczas urlopu trafiliśmy na tajemniczy znak, wieś Brzoza w Lubuskiem
Fajny.
Mam wrażenie, że ta Karolina i Andrzej, o których jest mowa w tekście z wrzuconego przez Ciebie linku, to nienackofani, bo imiona takie same i podróżowali po Pojezierzu Myśliborskim tropem Pana Samochodzika.
Pomogła: 167 razy Wiek: 51 Dołączyła: 05 Kwi 2013 Posty: 32571 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2022-10-06, 18:34:22
M_ajk napisał/a:
Berta von S. napisał/a:
M_ajk napisał/a:
Fajny.
Pomógł: 11 razy Dołączył: 12 Paź 2009 Posty: 257 Skąd: Łódź / Warszawa
Wysłany: 2022-10-06, 19:51:21
Berta von S. napisał/a:
M_ajk napisał/a:
Berta von S. napisał/a:
M_ajk napisał/a:
Fajny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.