Zasady rywalizacji :
1. Rywalizacja zaczyna się 02.02.2021 i skończy 31.12.2021.
2. Rywalizacja odbywa się na platformie MapMyFitness, z możliwością zrzutu z urządzeń typu zegarek z GPS.
3. Rywalizacja dotyczy ilości przechodzonych, przebiegniętych czy przejechanych kilometrów w ciągu roku.
4. Zaliczane są następujące dyscypliny:
Osobno:
-Jazda rowerem
-Wszystkie piesze, wybrane w platformie jako "wchodzenie" - "walk",
-Ogólna, czyli sumująca kilometry z obydwu powyższych. plus bieganie.
6. Rywalizacja ma charakter prywatny i mogą w niej uczestniczyć tylko osoby zaproszone.
7. W rywalizacji nie mogą brać udziału osoby nie należące do forum oraz zawieszone, bądź wykluczone z forum.
8. Organizator zastrzega sobie weryfikację uczestników, pod kątem:
a. Uczciwości w poprzednich edycjach rywalizacji,
b. Aktywności na forum.
9. Procedura dołączenia starych i nowych uczestników wygląda następująco:
Osoba chętna do uczestnictwa w rywalizacji, przesyła mi na PW lub poprzez wpis w temacie rywalizacji 2021, chęć uczestnictwa i prośbę o dodanie do rywalizacji.
Nowi uczestnicy podają swoje dane z MapMyFitness, zapraszają organizatora do znajomych, Organizator wysyła zaproszenie do rywalizacji (uwaga: aby w pełni uczestniczyć w rywalizacji należy przyjąć aż 6 zaproszeń, każda dotyczy innego rodzaju startów).
10. Uczestnicy zobowiązują się do udostępnienia map i ilości kilometrów! Nie stosowanie się do powyższych, skutkuje wykluczeniem z rywalizacji po jednym ostrzeżeniu wystosowanym na PW. Nie odczytanie wiadomości PW, nie jest usprawiedliwieniem (jest to zachęcenie do aktywnego uczestnictwa w życiu forum).
11. Wymagany jest tylko GPS w komórce! Nie jest wymagany internet w komórce, wystarczy tylko okresowy dostęp poprzez WiFi!
12. Wyniki konkursu będą podawane w cyklach tygodniowych oraz sumarycznie.
13. Organizator w każdą niedzielę robi zrzut ekranu rywalizacji, dokonuje przeliczeń i w w najbliższym możliwym terminie zamieszcza wyniki tygodnia/miesiąca na forum rywalizacji.
14. Wszelkie przejawy dyskryminacji, tudzież szyderstwa z innych uczestników rywalizacji, nie będzie tolerowane i będzie skutkowało wykluczeniem z rywalizacji.
15. Platforma dopiero jest poznawana przez forumowiczów, więc wszelkie informacje dotyczące nowych możliwości rywalizacji będą uwzględniane w regulaminie.
Ostatnio zmieniony przez Szara Sowa 2021-06-22, 08:07, w całości zmieniany 7 razy
Chętnych do uczestnictwa w Rywalizacji 2021, którzy nie posiadają przyrządów Garmina zapraszam do rejestracji w aplikacji MapMyFitness i zaproszenia mnie albo Muzygoga do grona znajomych. ./redir/www.mapmyfitness.com/dashboard
Chętnych do uczestnictwa w Rywalizacji 2021, którzy nie posiadają przyrządów Garmina zapraszam do rejestracji w aplikacji MapMyFitness i zaproszenia mnie albo Muzygoga do grona znajomych. ./redir/www.mapmyfitness.com/dashboard
Sowa wykluczyła z rywalizacji posiadaczy garminowych urządzeń.
Muzygog napisał/a:
Berta musiałaby telefon sobie kupić.
Nie wiem czy finansowo sobie poradzi.
Nie sprawdzałem tego, ale chyba Dart twierdzi, że można automatycznie przenosić z Garmina do MapMy.
Nie szło mi o transfer a o komentarze, które są bardzo miłą opcją.
Super jest coś zgryźliwego napisać współrywalizerom.
Bez nowego telefonu nie będzie szansy miała napisać ani przeczytać komentarzy...
Zróbmy składkę: Smartfon dla admina.
Daję piątaka!
Pomogła: 167 razy Wiek: 51 Dołączyła: 05 Kwi 2013 Posty: 32570 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2021-01-23, 22:25:55
Muzygog napisał/a:
Szara Sowa napisał/a:
Muzygog napisał/a:
Bez nowego telefonu nie będzie szansy miała napisać ani przeczytać komentarzy...
Nie do końca, występy znajomych jednakowoż można komentować:
Ale to już Kierownik sobie wymyśla, ja sobie tylko gdybam...
Odwołuję zrzutkę!
No wiesz! Już myślałam, że się obłowię.
A tak na serio, to wszystko mi jedno, gdzie będzie rywalizacja. I tak jakoś nie mam weny do komentowania. Chociaż może to kwestia tego, że w Garminie te komentarze są ukryte, więc mniej ma człowiek motywacji.
Pomógł: 55 razy Wiek: 53 Dołączył: 26 Maj 2015 Posty: 12998 Skąd: Mikołów
Wysłany: 2021-01-24, 17:43:41
Mapy dziś testowałem, ale tak myślę że bez Garminowania się nie obejdzie, bo zbyt mała by była nasza rywalizacja, a przede wszystkim, i nade wszystko bez Berty nie gram!
Pomogła: 167 razy Wiek: 51 Dołączyła: 05 Kwi 2013 Posty: 32570 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2021-01-26, 00:16:58
Rólka napisał/a:
Berta von S. napisał/a:
Na mnie proszę nie zwalać
Gentelmeński chciałem być wobec Waszej Miłości...
Taaa, a potem jak będą narzekania, że "ciężka harówa z tym przenoszeniem treningów", to się powie, że faktycznie upierdliwe, ale nie ma wyjścia, bo Berta nie chce MapMycośtam. To ja już wolę mniej gentelmańsko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.