Mam taką teorię spiskową, że wraz z kolejnym tomem obniżał loty Nienacki lub co gorsza siada percepcja go czytających w tym Nienackofanów. Z tej koncepcji wyłamuje się Fantomas na którego sam głosowalem.
Jest taki temat na tym forum turystyka wodna. Myślę, że typy w ankiecie odzwierciedlają zainteresowania forumowiczów i odwrotnie oczywiście. Ja oprócz tego, że jestem zapalonym łazikiem i górołazem uwielbiam i uprawiam żeglarstwo szuwarowo-bagienne. Dla mnie PS to przede wszystkim Rękawica, Niewidzialni, Nowe przygody, Winetou. Ja szukam w Samochodzikach przestrzeni, plenerów, przyrody i przygody. Widzę, że wśród was króluje Dwór. Owszem, powieść dobra ale w/g mnie najsłabsza ze wszystkich pod względem moich oczekiwań. Napewno broni się tekstologią Bigosa, to trzeba podkreślić. Dla mnie jednak trochę za bardzo się ciągnie i jest klaustrofobiczna. No cóż, gusta...
Wysłany: 2011-08-30, 10:11:25
Z turystki wodnej wybieram wodę gazowaną!
Nietajenko Forumowy Badacz Naukowy Ojciec dwójki dzieci
Pomógł: 1 raz Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 2684 Skąd: Mazury
Wysłany: 2011-08-30, 14:36:06
Nietajenko napisał/a:
Ja szukam w Samochodzikach przestrzeni, plenerów, przyrody i przygody. Widzę, że wśród was króluje Dwór. Owszem, powieść dobra ale w/g mnie najsłabsza ze wszystkich pod względem moich oczekiwań. Napewno broni się tekstologią Bigosa, to trzeba podkreślić. Dla mnie jednak trochę za bardzo się ciągnie i jest klaustrofobiczna. No cóż, gusta...
Ajajajajaj… Wszystko, czego u Samochodzika szukałem, zawsze znalazłem we „Dworze“. Odnajduję zresztą do dziś i przysięgam, że jest tam masa przestrzeni! Tylko, że jest to raczej przestrzeń intelektualna, spójna, ujawniająca się w wirtuozerii dialogów, dowcipie sytuacyjnym i w niesamowitym, balansującym na granicy obłędu klimacie… To nie klaustrofobia, to jest kwintesencja!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.