Wysłany: 2009-09-23, 11:21:53 Najmniej lubiane części przygód Pana Samochodzika
Tym razem proponuję nieco inną formę ankiety, moim zdaniem bardziej obiektywną. Zobaczymy jak wyjdzie porównanie z ankietą jednego wyboru z sąsiedniego tematu.
Uwaga: Jest możliwość wyboru do 4 pozycji, ale równie dobrze wedle własnego uznania można podać 1, 2 lub 3 książki.
Czesio1 Zasuszony Fan Samochodzika Były administrator
Wysłany: 2009-09-23, 11:38:14
Szara Sowa napisał/a:
Drobiazg!
No i czołówka jak na razie dość dość wyrównana i nieco zaskakująca...czyżby towarzystwo dawno nie czytało Fantomasa?
Przyznaję się bez bicia, że chyba dość dawno temu czytałem Fantomasa. Wprawdzie nie tak dawno jak UFO, ale trochę już czasu minęło. Jednak te zagraniczne Samochodziki nie bardzo mi pasują. Może poza Tajemnicą tajemnic. A ostatnio nabieram chęci na odświeżenie sobie Niesamowitego dworu. To po lekturze biografii Nienackiego pióra Łopuszańskiego. Ale zupełnie nie wiem dlaczego.
Iwmali [Usunięty]
Wysłany: 2009-09-23, 11:39:01
Sama fabuła Fantomasa jest ok,tylko trochę nudne są opisy malarstwa,a jak okroisz te opisy to mało jest do czytania!
He he, przyznam sie Wam że długo zastanawiałem się czy jako czwartej pozycji nie dać Rękawicy, w końcu pozostałem przy trzech głosach (uratował ją nastrój mazurskich letnich jezior). A teraz okazuje sie że gdybym to zrobił to właśnie ona byłaby liderem!
Wysłany: 2009-09-23, 12:12:05
Szara Sowa napisał/a:
He he, przyznam sie Wam że długo zastanawiałem się czy jako czwartej pozycji nie dać Rękawicy, w końcu pozostałem przy trzech głosach (uratował ją nastrój mazurskich letnich jezior). A teraz okazuje sie że gdybym to zrobił to właśnie ona byłaby liderem!
He he, tak coś czułem że jak Ci się to spodoba to nie będzie rady....
Ale pamiętaj że odpowiadasz tez przed Bogiem (znaczy Założycielem) i Ojczyzną (znaczy forumowiczami) więc miej się na baczności!
No właśnie, co z tym Fantomasem? Toż to prawdziwa sensacja że jest na prowadzeniu!
Ja przyznam się głosowałem na niego jako na jednego z moich ulubionych w sąsiednim temacie
No właśnie, co z tym Fantomasem? Toż to prawdziwa sensacja że jest na prowadzeniu!
Ja przyznam się głosowałem na niego jako na jednego z moich ulubionych w sąsiednim temacie
Jestem pewna,że to przez opisy malarstwa i życiorysy malarzy! Mateusz zabierał się do czytania kilka razy i chyba nie doczytał do końca!
Hm, z tym Fantomasem to faktycznie niespodzianka i jak dla mnie niestety przykra
Wysłany: 2009-09-24, 09:33:20
Szara Sowa napisał/a:
Za dużo w Fantomasie tych malarskich opisów. No i do tego to jednak zagraniczny samochodzik. A że na prowadzeniu to wynika chyba z tego, że zarówno Niewidzialnofobiści jak i UFOfobiści oprócz wiadomych wyborów ( ) głosowalo również na Fantomasa.
Ja te opisy w większości czytałem po łebkach a skupiałem sie na moim zdaniem bardzo ciekawej i zaskakującej łabule.
Naprawdę, o ile dawno Fantomasa nie czytaliscie to przeczytajcie go jeszcze raz. Ja pamiętam ze przy pierwszym czytaniu (jako dziecko) tez nie miałem zbyt pochlebnej o nim opinii. Ostatni raz przeczytałem go rok temu i naprawdę bardzo mi się spodobał!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.