Pomógł: 21 razy Wiek: 44 Dołączył: 26 Maj 2018 Posty: 4739 Skąd: Zduńska Wola/Georgetown
Wysłany: 2021-06-20, 17:46:40
Szara Sowa napisał/a:
Bóbr Mniejszy - 7 pkt.!!!
(...)
Objawił nam się forumowy wyjadacz typerski!
E, przypadek
Dobrze mi się zdawało, że Hiszpania nie taka straszna, ale też będą chcieli oszczędzać siły na później. A z kolei Polska jest w takim okresie, że stać ich na więcej, niech tylko Mr. Sousa wytoczy wszystko co ma, a mecz z Hiszpanią jest dobrą do tego okazją.
Za to teraz nie mam pojęcia co będzie, Polska i Słowacja pokazały, że nie są do końca przewidywalne
Zaskakuje mnie Wasz pesymizm co do meczu Polaków. Nawet po tak pięknym, wiekopomnym, szczęśliwym remisie obstawiacie na Szwedów, którzy zresztą jak słusznie zauważyła jedna polityczka nie rozliczyli się z nami po Potopie?
Swoją drogą, to gdyby nasze dobra kultury tam nie zostały, to pewnie w 90% byłyby już zniszczone...
Pomógł: 21 razy Wiek: 44 Dołączył: 26 Maj 2018 Posty: 4739 Skąd: Zduńska Wola/Georgetown
Wysłany: 2021-06-23, 17:50:59
W tym przypadku ciekawie mieszkać w wielonarodowościowym państwie, gdzie każdy jeździ z flagą "starego kraju", wspierając swoją drużynę. Przy okazji mogliśmy się dowiedzieć, że w najbliższym sąsiedztwie mamy Włochów, Hiszpanów, Chorwatów, Niemców i chyba Anglików, albo kibicujących Anglii
Gramy!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.