darkman, Zdrowia! Najważniejsze, że humor nie opuszcza do kolejnego wesela się zagoi!
Przy okazji ciekawostka - tak zawsze zachwalałeś "Perłę", iż się skusiłem...no i zagościła w trakcie ostatnich meczów
Za dobre słowo dziękuję, zdrowia nigdy dosyć.
Co do wesela, to się zastanowię, jestem dopiero 33 lata po ślubie więc nie ma się co spieszyć do następnego.
Perła nieodmiennie towarzyszy mi przy wszystkich meczach od lat (hmm, przemilczę ten wątek od ilu), i nadal poziom trzyma Perłą to lubelskie piwo, a ja mam lubelski organizm, więc wszystko się dobrze składa.
W piątek uległem drobnej autodestrukcji (dosyć poważny upadek na rowerze)
Cholera, niebezpieczne te rowery. Kolejna osoba z forum. Chyba sobie odpuszczę jazdę na rowerze i pozostanę przy motorze
Zdrówka!
_________________ Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
"Wolność i władza mają tylko jedną wspólną cechę: nadużywanie."
Karol Bunsch
Nic spektakularnego. Z góry było, dosyć szybko, szosa po ulewie i nagła konieczność hamowania bo małolat wskoczył mi pod koła. Położyło mnie.
Najgorsze jest to, że upadłem na prawy bark, dokładnie ten sam , który miałem mocno rozbity w zderzeniu z samochodem 3 lata temu.
Odnowiły się tamte obrażenia i z niczego zrobił się problem. Myślałem, że wystarczy kilka dni na dojście do siebie i będzie pozamiatane. Trudno się mówi i żyje się dalej.
_________________ Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
"Wolność i władza mają tylko jedną wspólną cechę: nadużywanie."
Karol Bunsch
Pomógł: 21 razy Wiek: 44 Dołączył: 26 Maj 2018 Posty: 4739 Skąd: Zduńska Wola/Georgetown
Wysłany: 2021-06-20, 02:57:46
Szara Sowa napisał/a:
I po porażce Słowacji, nasi są już praktycznie poza turniejem, czyli znów będziemy mieli ostatni mecz o honor
Podobno jak ze Szwecją wygrają to jeszcze nie koniec.
Jak Wam się podobał mecz? Ja byłem mocno poirytowany arogancją Bednarka na konferencji prasowej dwa dni temu. Nie tylko tą "polską husarią", ale w ogóle. Zachowywał się jakby był drugim Maradoną, a po kompromitacji ze Słowacją wyglądało to słabo. Tymczasem rzeczywiście polska obrona przeszła metamorfozę i było gryzienie trawy, zwłaszcza w drugiej połowie i pod koniec. Na czele z Glikiem, który wypluwał już płuca i Szczęsnym, który tym razem chyba wiedział gdzie jest i "trzymał kompresję". Mimo to mam nadzieję, że w meczu ze Szwecją pojawi się w bramce Fabiański. Obie drużyny miały też sporo szczęścia: my w karnym i Hiszpania przy strzale Lewandowskiego w słupek. Sędzia chyba zapomniał o paru żołtych kartkach dla Hiszpanów, ale nie było źle.
Wytypować teraz wynik ze Szwecją będzie najtrudniej.
_________________ Drużyna 2
Ostatnio zmieniony przez Bóbr Mniejszy 2021-06-20, 03:25, w całości zmieniany 1 raz
Mecz w fajnym, nieoczekiwanym zakończeniem, ale długimi momentami jednak gra była chaotyczne, choć widać, że Hiszpanie mają kryzys. Wynik przedłuża nam szanse i wszystko jest w naszych nogach, choć sytuacja bardzo przypomina mi tę z EURO 2012...
Lolku, oceniam, że teraz Słowacja jest jednak w nieco gorszym położeniu niż Polska, więc nie ma się już z czego śmiać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.