Pomógł: 30 razy Wiek: 44 Dołączył: 26 Maj 2018 Posty: 5736 Skąd: Georgetown, Ontario
Wysłany: 2021-06-15, 01:47:58
Kozak napisał/a:
A ja napiszę jedno: SZAMBO ...... (reszty epitetów proszę się domyśleć).
... i perfumeria"?
A ja po tym meczu jestem zaniepokojony co się dzieje z Fabiańskim. Zawsze kontynuował zbawcze dzieło Boruca, tzn. ratował nas z beznadziejnych sytuacji. Szczęsny nie ma tej klasy, poza tym to trefny gość, zawsze ma pecha i wybiera mniejsze zło, vide pamiętny mecz otwarcia Euro 2012. "Fabian" zawsze po Borucu był numerem 1, i jedyny rozsądny wniosek jest taki, że ustalili z Sousą, iż może siły, może zdrowie nie to i dlatego Szczęsny jest teraz "jedynką". A to, że Krychowiak bardziej błyszczy na konferencjach i w swoich modnych butikach, niż na boisku to już było widać po Euro 2016.
Jak znajdę to wrzucę fajne zestawienie debiutów Szczęsnego w kolejnych imprezach...
Obiektywnie patrząc to jednak głównie szczęścia naszym zabrakło, podobnie jak Hiszpanom wczoraj...
A że Hiszpania nigdy naszym nie leżała to:
Polska : Hiszpania 0:3 Słowacja : Szwecja 0:1
_________________ Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
"Wolność i władza mają tylko jedną wspólną cechę: nadużywanie."
Karol Bunsch
A ja po tym meczu jestem zaniepokojony co się dzieje z Fabiańskim
Masz rację, ja także od zawsze wolałem widzieć w bramce Łukasza. On wprowadzał spokój i pewność. Niesforny Wojtuś jest niestety nieprzewidywalny co udowodnił także w dniu wczorajszym.
Polska : Hiszpania 1:0
Słowacja : Szwecja remis (jakikolwiek)
Polska : Szwecja 1:0
Słowacja : Hiszpania remis (jak wyżej)
efekt: Polska z 6 punktami wygrywa grupę
Wiem, że trochę mnie poniosło, ale dlaczego nie. W piątek uległem drobnej autodestrukcji (dosyć poważny upadek na rowerze) i wciągam duże ilości prochów przeciwbólowych, przeciwzapalnych, przeciwzakrzepowych i przeciwniewiemczemujeszcze w efekcie czego miewam dziwne dosyć orbitalne stany. Pół soboty spędziłem na SOR zrobili mi piełkną sesję fotograficzno-rentgenowską. Jakby co to robię za Miss Universum Polskiej FotoRentgenologii. Nic nie złamałem, ale prawego ramienia i wszystkich stawów jego nie czuję.
Sam nie wiem jak po tym wypadku przeżyłem pierwszą odsłonę konkursu serialowego, ale jakoś poszło.
Dzisiaj byłem na wizycie kontrolnej i jak się okazało do końca miesiąca, zwolnienie. Co tydzień do kontroli i na razie te wizyty kontrolne mam do końca lipca zaplanowane, więc sprawa jest niestety poważniejsza niż sam się spodziewałem. Póki co odkrywam uroki pisania lewą ręką i takie cuś mi się napisało. Pozdrawiam serdecznie.
(...) W piątek uległem drobnej autodestrukcji (dosyć poważny upadek na rowerze) i wciągam duże ilości prochów przeciwbólowych, przeciwzapalnych, przeciwzakrzepowych i przeciwniewiemczemujeszcze w efekcie czego miewam dziwne dosyć orbitalne stany. (...).
Jak potrafisz pisać, to nie jest aż tak źle Wracaj szybko do zdrowia
Ostatnio zmieniony przez Kozak 2021-06-15, 20:07, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 8 razy Wiek: 42 Dołączył: 02 Maj 2019 Posty: 3981 Skąd: Łódź
Wysłany: 2021-06-15, 20:39:08
darkman napisał/a:
W piątek uległem drobnej autodestrukcji
Omatkomoja, jakby napisała Alchemia, jakieś fatum.
Zdrowiej szybko Darkmanie.
Również w piątek mój kolega (motocyklista) miał bliskie spotkanie z samochodem - niestety On trochę poleży w szpitalu. Ale żyje ...
Co do typów, to co następuje:
Polska 1-4 Hiszpania Słowacja 0-0 Szwecja choć kusi mnie 1:0
Lolku, trzymam kciuki za Twoją reprezentację, bo zabawa w typowanie wyników będzie dłużej trwała, a poza tym jednak bliżej mi do Słowaków niż do Szwedów
Ostatnio zmieniony przez Oskarek 2021-06-15, 21:26, w całości zmieniany 1 raz
darkman, Zdrowia! Najważniejsze, że humor nie opuszcza do kolejnego wesela się zagoi!
Przy okazji ciekawostka - tak zawsze zachwalałeś "Perłę", iż się skusiłem...no i zagościła w trakcie ostatnich meczów szczególnym fanem został tata. Teraz co wyciągam "Perłę", to darkman mi się kojarzy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.