Cześć Wszystkim,
O konkursie przeczytałem już po zrobieniu zdjęć i powrocie do domu, ale chciałbym dołączyć swoje wspomnienia z Radzynia i Kortumowa ;). Są z 30 sierpnia tr. Nie mają regulaminowej karty z datą, ale zamkowa wystawa z planu filmu "Pan Samochodzik" została otwarta w tym roku. Remont baszty to też sprawa tego roku. Biorąc to pod uwagę, uprzejmie proszę o zaliczenie pracy semestralnej .
Rzutem na taśmę w samego sylwestra (!!!), bo nie mogłam się zabrać, a obróbka zdjęć, żeby się zmieściły do Albumu to jakiś koszmar czasowy.
Relacja się produkuje, ale tutaj nie zdąży w czasie konkursowym. Zatem wrzucam kilka fotek na znak, że trasa odbyta. A relacja we właściwym miejscu niebawem - mam nadzieję, że przed kolejnym wyjazdem zdążę
Czy dostanę honorową naklejkę za rejs po Jezioraku z dokumentacją fotograficzną?
Jeśli trzeba, dorzucę zrzuty z Google, ale wierzę, że wierzycie, że tam byłam
1. Iława - słynny pomost przy restauracji Czapla - widok na most:
5. Wyspa Kępka czyli pierwsza siedziba bandy Czarnego Franka - niestety jest tak mała, że foto tylko z dala - jedyne miejsce do zacumowania było zajęte
Cześć Wszystkim,
O konkursie przeczytałem już po zrobieniu zdjęć i powrocie do domu, ale chciałbym dołączyć swoje wspomnienia z Radzynia i Kortumowa ;). Są z 30 sierpnia tr. Nie mają regulaminowej karty z datą, ale zamkowa wystawa z planu filmu "Pan Samochodzik" została otwarta w tym roku. Remont baszty to też sprawa tego roku. Biorąc to pod uwagę, uprzejmie proszę o zaliczenie pracy semestralnej .
Pozdrawiam. Van
Jasne że zaliczam!!!
Bardzo dziękuję.
Samych dobrych chwil w NR wszystkim życzę. I zdrowia też.
Rzutem na taśmę w samego sylwestra (!!!), bo nie mogłam się zabrać, a obróbka zdjęć, żeby się zmieściły do Albumu to jakiś koszmar czasowy.
Relacja się produkuje, ale tutaj nie zdąży w czasie konkursowym. Zatem wrzucam kilka fotek na znak, że trasa odbyta. A relacja we właściwym miejscu niebawem - mam nadzieję, że przed kolejnym wyjazdem zdążę
Czy dostanę honorową naklejkę za rejs po Jezioraku z dokumentacją fotograficzną?
Jeśli trzeba, dorzucę zrzuty z Google, ale wierzę, że wierzycie, że tam byłam
1. Iława - słynny pomost przy restauracji Czapla - widok na most:
Obrazek
5. Wyspa Kępka czyli pierwsza siedziba bandy Czarnego Franka - niestety jest tak mała, że foto tylko z dala - jedyne miejsce do zacumowania było zajęte
Pomimo braku potwierdzenia datownikiem. ale mając w sobie wrodzona ufność do potencjalnie przyjętej uczciwości rodzaju ludzkiego, przyznaję jeden punkt!!!
Ostatnio zmieniony przez Rólka 2022-01-01, 20:18, w całości zmieniany 1 raz
Uroczyście ogłaszam i zamieszczam podsumowanie roczne drugiej edycji konkursu '' Śladami Pana Smochodzika''!!!
1. Rólka - 32 punkty
2. Czarny Wojtek - 30 punktów
3. She - 22 punkty
4. Kozak - 14 punktów
5. Borsuk - 5 punktów
6. Montparnasse - 4 punkty
7. Kynokhepalos Q - 3 punkty
7. Czytalski 3 punkty
9. Berta - 2 punkty
9 John Dee - 2 punkty
9. Van der Horn - 2 punkt
12. Antracyt - 1 punkt
12. Lejwoda - 1 punkt
Ostatnio zmieniony przez Rólka 2022-01-01, 20:42, w całości zmieniany 1 raz
Borsuk Twórca Mieczysław Płocica autor książek dokumentalnych
Pomógł: 13 razy Dołączył: 15 Mar 2014 Posty: 543 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2022-01-01, 21:08:00
Oj, bardzo mi miło, fajne piąte miejsce
Rólka, dzięki za organizację tego konkursu! Okazałeś się nie do pobicia, nawet dla tak twardych zawodników jak She i Czarny Wojtek.
Coś dla Ciebie ;)
https://www.youtube.com/watch?v=qw9iElRIduk
Rólka wielkie dzięki za organizację konkursu
Zasłużone pierwsze miejsce, bo kto jak nie Ty! GRATULACJE!!!
Raz jeszcze przepraszam, że tak na ostatnią chwilę wrzuciłem zdjęcia i zamieszałem w tabeli.
Stabilnie ponownie drugie miejsce
Gratulacje dla Wszystkich uczestników konkursu
Lolek ikonka jak zwykle przecudnej urody
Czekam na decyzję, czy będzie trzecia edycja konkursu w 2022 roku, a może warto zrobić efekt "głodu" i wrócić z konkursem za rok? Decyzję niech podejmie kierownik
Pomimo braku potwierdzenia datownikiem. ale mając w sobie wrodzona ufność do potencjalnie przyjętej uczciwości rodzaju ludzkiego, przyznaję jeden punkt!!!
OMG, jakoś ten datownik wyleciał mi z głowy! Ale może Berta w swej wspaniałomyślnosci potwierdzi, że doznała zmasowanego ataku w ten bożocielny długi weekend z mojej strony; począwszy od zaproszenia na wspólne kajaki z Siemian na okoliczny zwiad, jak i potem jako drogowskaz i samochodzikowa Wikipedia:-D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.