Wysłany: 2009-08-30, 16:55:44 Okazja dla Forumowiczów
Witam wszystkich!
Mam do sprzedania książki:
Zbigniew Nienacki: Pan Samochodzik i złota rękawica wyd. Łódź 2002 str. 250 stan bdb
Zbigniew Nienacki: Pan Samochodzik i wyspa złoczyńców wyd. Wrocław 2002 str. 239 stan bdb
Zbigniew Nienacki: Pan Samochodzik i Winnetou Kraków wyd. Kraków 2001 str. 231 stan bdb
Zbigniew Nienacki: Pan Samochodzik i Niesamowity dwór wyd. Wrocław 2001 str. 254 stan bdb
Zbigniew Nienacki: Pan Samochodzik i skarb Atanaryka Olsztyn 1993 str.188 stan bdb
Zbigniew Nienacki: Pan Samochodzik i kapitan Nemo Olsztyn str. 215
Zbigniew Nienacki: Pan Samochodzik i księga strachów Wrocław 2002 str. 207
Zbigniew Nienacki: Pan Samochodzik i templariusze Wrocław 2001, str. 270
Za wszystkie powyższe chciałbym 80 zł + koszty wysyłki. Ponadto mam książki:
Jerzy Szumski: Pan Samochodzik i złoto Inków Olsztyn str. 184
Jerzy Szumski: Pan Samochodzik i floreny z Zalewa Olsztyn, str. 179
Sebastian Miernicki: Pan Samochodzik i skarb generała Samsonowa Olsztyn, str. 154
Tomasz Olszakowski: Pan Samochodzik i potomek szwedzkiego admirała Olsztyn, str. 157
Wszystkie w bardzo dobrym stanie. Na prośbę, prześlę zdjęcia. Mój adres to lmoszcz@wp.pl
Hmm, a jak ze stanem reszty książek Nienackiego? Poza tym zdjęcia poproszę ^^.
Nie mam możliwości kupna aktualnie, ale chce zobaczyć zdjęcia, tak orientacyjnie.
Pomógł: 3 razy Wiek: 24 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 18945 Skąd: Mazowsze
Wysłany: 2010-11-01, 20:16:32
Wątpię, żeby Kolega jeszcze je posiadał do tego czasu
Ostatnio zmieniony przez Unieski 2010-11-01, 20:16, w całości zmieniany 1 raz
Aldona [Usunięty]
Wysłany: 2010-11-02, 15:33:36
A tam... może specjalnie czekają ?
Iwmali [Usunięty]
Wysłany: 2011-08-11, 16:44:25
A ja dzisiaj zaszalałam i kupiłam 3 książki z białej serii [u babci na rynku]. Są to:
PS i Templariusze
Księga Strachów
Nowe Przygody PS!
Hihihihihi nie zgadniecie po ile...
Pomogła: 50 razy Dołączyła: 10 Sty 2010 Posty: 16962 Skąd: Tam i z powrotem
Wysłany: 2011-08-11, 17:39:45
Iwmali napisał/a:
dzisiaj zaszalałam i kupiłam 3 książki z białej serii [u babci na rynku]
Iwmali,nie masz już dosyc?! Wyślij tą babcię na Śląsk! (oczywiście z książkami...)
Wysłany: 2011-08-11, 18:15:20
Oj tam, oj tam, co to jest 50 książek Pana Samochodzika? To mały Pikuś! Jedynie nie mogę trafić na Wyspę Złoczyńców z białej serii, na Fantomasa i Niewidzialnych.
Szczęściara. Ja swego czasu wyjeżdżając, jak mi się wtedy wydawało, na stałe zagranicę cały biały komplet PS oddałem do biblioteki. Potem sobie skompletowałem z polonijnej księgarni czarną (tą z Warmii) serię i niestety muszę zadowalać się tymi nieudolnymi przeróbkami redakcyjnymi. Właśnie skończyłem Dziwne Szachownice (co to za tytuł jest wogóle? błe) i strasznie biła po oczach niekonsekwencja Warmii. Z jednej strony policja zamiast milicji a z drugiej pozostawała gminna rada narodowa (organ, który od dawna nie istnieje). Błe! W olsztyńskich antykwariatach taniej jak za 12 zetełek za sztukę białej się nie kupi. Ale i tak noszę się z zamiarem nabycia.
Ostatnio zmieniony przez Nietajenko 2011-08-11, 20:40, w całości zmieniany 1 raz
Iwmali gratuluję,Księga strachów i Nowe przygody by się przydały.
Fantomasa i Niewidzialnych kupiłem bez problemu w antykwariacie,fakt ,że już parę miesięcy minęło.
Wysłany: 2011-08-12, 15:54:51
Chyba z Wyspą są największe problemy, ale wiem dlaczego...to Czesio wykupił wszystkie egzemplarze z białej serii i teraz z nas się naśmiewa!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.