Pomógł: 5 razy Wiek: 57 Dołączył: 15 Sie 2022 Posty: 757 Skąd: Berlin
Wysłany: 2022-08-28, 08:50:38
Berta von S. napisał/a:
A kiedy film będzie zmontowany?
Pytałem o to producenta i odpowiedział, że film ma być puszczony w grudniu tego roku. Kręcą go od 2020 więc trzeba wziąć pod uwagę, że i z tym terminem mogą się "poślizgnąć."
Zabawa była przednia i doprawdy trudno opisać to spotkanie. Zastanawiałem się przed przyjazdem, jak ono będzie przebiegać, ale moje obawy były całkowicie nieuzasadnione, Żałowałem, że następnego dnia muszę szybko wracać. Na szczęście Szara Sowa zdążył pokazać mi kilka interesujących miejsc, m. in. ośrodek z kampingami, gdzie mieszkał Pan Samochodzik i spotkał Kasię z Sebastianem. Za to wysyłam podziękowania.
Dopiero po fakcie sobie uświadomiłem, że była to być może pierwsza od 30 lat profesjonalna, filmowa inscenizacja z Pana Samochodzika!
benasek napisał/a:
Na szczęście Szara Sowa zdążył pokazać mi kilka interesujących miejsc, m. in. ośrodek z kampingami, gdzie mieszkał Pan Samochodzik i spotkał Kasię z Sebastianem
Z tą kłódką to jakaś dziwna historia, bo cały czas wydaje mi się, że dzień wcześniej, jak byliśmy tam z Sową, to była zamknięta, ale może się mylę Może po prostu założyliśmy, że teren jest zamknięty...
Wysłany: 2022-08-28, 22:17:21
benasek napisał/a:
Berta von S. napisał/a:
A kiedy film będzie zmontowany?
Pytałem o to producenta i odpowiedział, że film ma być puszczony w grudniu tego roku. Kręcą go od 2020 więc trzeba wziąć pod uwagę, że i z tym terminem mogą się "poślizgnąć."
Pewnie się poślizną, czyli się nastawiam na początek 2023.
A gdzie puszczony?
Szara Sowa napisał/a:
benasek napisał/a:
Na szczęście Szara Sowa zdążył pokazać mi kilka interesujących miejsc, m. in. ośrodek z kampingami, gdzie mieszkał Pan Samochodzik i spotkał Kasię z Sebastianem
W dodatku kłódka w bramie była otwarta!
Skoro kłódka, to rozumiem, że ośrodek był zamknięty?
Oby go tylko ktoś nie wyburzył!!!
Jak tę stołówkę, którą jeszcze na zlocie mieliśmy okazję zobaczyć...
_________________ Drużyna 5
Ostatnio zmieniony przez Berta von S. 2022-08-28, 22:18, w całości zmieniany 1 raz
Pewnie się poślizną, czyli się nastawiam na początek 2023.
A gdzie puszczony?
Ja słyszałem wersję, że ma być ukończony już we wrześniu, najpóźniej w październiku, a co do emisji tego nikt nie wie.
Film sponsoruje TVP Szczecin.
Berta von S. napisał/a:
Skoro kłódka, to rozumiem, że ośrodek był zamknięty?
Jest nieczynny i niestety niszczeje od dobrych kilku lat. Na pewno 2 lata temu był już nieczynny.
Berta von S. napisał/a:
by go tylko ktoś nie wyburzył!!!
Niestety na to się zanosi, bo jest już raczej nie do odratowania, w sensie tych starych domków.
Berta von S. napisał/a:
Jak tę stołówkę, którą jeszcze na zlocie mieliśmy okazję zobaczyć...
Właśnie tu mnie pamięć zawodzi, bo stoi jeden większy budynek z napisem bar, ale kiedyś był chyba faktycznie jeszcze drugi, niższy i dłuższy, taka świetlica. Na moje oko nie ma także kilku starych domków, gdyż nie mogłem się doszukać w którym w 2012 r. spałem...
Część była z sekcji teatralnej w Myśliborskim Ośrodku Kultury.
No właśnie chyba nie do końca. Ostatecznie były tam różne osoby, np. Kuryłłę zagrał pracownik elektrowni (chyba) Dolna Odra, panie pochodziły z Chojny z pionu kultury czy promocji, Tomasz był z Myśliborza ale nie z teatru. Taka jak widać luźna grupa, ale moim zdaniem bardzo trafiona!
Nikt nie jest ciekaw czy Zenobia był uzbrojona?
Już jest! Obejrzyjcie trailer filmu dokumentalnego "Śladami Pana Samochodzika - Pojezierze Myśliborskie". Przypominam, że film jest m.in. pod patronatem naszego forum!
Premiera w styczniu w Szczecinie!
To jest przedsięwzięcie lokalne, więc tylko Szczecin.
I najpierw TV, a potem internety.
Co do długości to muszę się podpytać, ale była chyba mowa o godzinie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.