A ostatecznie ktoś jeszcze się wybiera?
Ja zląduję w tamtej okolicy chyba już w środę, jako że bardzo lubię Pojezierze Myśliborskie.
Niestety jest tam problem z noclegami (np. słynne z naszego zlotu w Moryniu schronisko młodzieżowe jest zajęte przez uchodźców), więc wstępnie zakładam namiot.
Ja się wybieram, ale tylko na jeden dzień, czyli piątek, ma do wyboru dwa połączenia regio, wszystkie przez Szczecin:
1. Jestem o 9:33 w Witnicy Chojeńskiej, wyjeżdżam wtedy o 5:40, najszybsze połączenie
2. Ewentualnie na 15:59, wyjazd koło południa
Wolałbym tym pierwszym, coś bym przy okazji pozwiedzał, a nie tak na ostatnią chwilę
Gorzej jest z powrotem.
Powrót późnym wieczorem nie wchodzi w grę, bo jadę ponad 11 godzin i płacę trzy razy tyle, dopiero nad ranem mam powrót dobry (REGIO) o 7 rano lub koło południa.
Czyli i tak wchodziłby w grę jakiś nocleg
Ostatnio zmieniony przez Chemas 2022-08-21, 19:14, w całości zmieniany 1 raz
Dotarłem właśnie do domu, było wspaniale. Pierwszy raz miałem okazję przyjrzeć się jak się takie filmowanie organizuje, nawet w takiej dość prostej formie.
Przy okazji w między czasie można było sobie fajnie pogawędzić z ekipą filmową i obsadą
Bardzo miło było również poznać nowego forowicza benaska
Ostatnio zmieniony przez Chemas 2022-08-27, 17:31, w całości zmieniany 2 razy
Pomógł: 5 razy Wiek: 57 Dołączył: 15 Sie 2022 Posty: 757 Skąd: Berlin
Wysłany: 2022-08-27, 19:04:56
Ja również już w domu. Po drodze zdążyłem jeszcze zajrzeć do Cedyni. Długo zapamiętam emocje związane z planem filmowym i zmaganiami się z pogodą. Jeszcze dłużej rozmowy przy piwku z nowo poznanymi forumowiczami Szarą Sową i Chemasem
Ja ze swej strony dziękuję Chemasowi i benaskowi za wsparcie na planie oraz reprezentowanie tam forum, co zostało mocno zauważone. Także za ciekawe dyskusje wieczorne oraz wspólne włóczęgi śladem miejsc samochodzikowych, co zostanie niebawem wtawione do konkursu "Śladami Pana Samochodzika". Przesyłam więc Kolegom "pomógł"!
W sumie była to zabawa i śmiechu było co niemiara, choćby dlatego, że w pewnym momencie przepędziła nas ulewa, wszystkich zaskoczył i rozbawił także sposób filmowania scen wodnych.
A ja ze swej strony daję "pomógł" Szarej Sowie, który godnie odebrał mnie z przystanku PKP Witnica Chojeńska i zaplanował wspaniałą trasę samochodzikową!
Rozplanowane było tak mistrzowsko, że nawet przed czasem dotarliśmy na miejsce kręcenia ostatniej sceny z PS.
Burza faktycznie pokrzyżowała plany, jednak wszystko udało się ekipie nagrać i wyszło super i nawet po tej burzy klimat zrobił się lepszy. Tak przynajmniej twierdziła ekipa.
Nie mogę oczywiście nie wspomnieć o benasku, który zawitał i był bardzo zadowolony
Ostatnio zmieniony przez Chemas 2022-08-28, 08:09, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.