Na początku program był niedostępny ze względów licencyjnych, po włączeniu polskiego VPN znowu powiedział, że nie obsługuje mojej przeglądarki (Mozilla), więc spróbowałem Chrome i działało, ale pojawił się "problem z ładowaniem strony". Strona ładowała się przez Operę, ale przeszkadzał jej włączony AdBlock, chociaż nie mam tam nic takiego. Próbowałem również przez telefon komórkowy, a strona internetowa nawet się tam nie załadowała. Więc zrezygnowałem.
No ja generalnie chciałem sobie normalnie w telewizorze obejrzeć. Posiadam pakiet Orange Love i jest możliwa aktywacja usługi multinagrywarki (czy jakoś podobnie się to nazywa), mam zapewnienie, że w moim pakiecie darmowe, ale nie dowierzam Po majówce się przejdę do znajomego w salonie (dobrego, w konia mnie nie zrobi) i się dowiem co i jak.
Dodam, że jest tam również opcja cofnięcia na siedem dni. Tylko nie wiem czy to jest to samo co HbbTV, wydaje mi się, że nie
A tak z ciekawości, a jest możliwość normalnego uruchomienia na zwykłym stacjonarnym komputerze, ktoś może się orientuje, bo jakieś to dla mnie w ogóle jest dziwaczne?
Skoro TVP uruchamia taką możliwość darmowo, to dlaczego nie ze zwykłą rejestracją w internecie?
"Niestety z uwagi na problemy techniczne rzeczywiście materiał nie jest już dostępny w wersji powtórzeniowej na TVP GO. Nie ma też możliwości technicznej aby wgrać go, ponieważ TVP Go umożliwia odtwarzanie materiałów tyko wyemitowanych na antenie telewizyjnej. Nie pozostaje nam nic innego jak przeprosić Was za te problemy techniczne i zaprosić na następne emisji telewizyjnej, o której będziemy informować."
Czyli tylko ja oglądałem? Całkiem udana produkcja, ciekawe powiązanie tematu Pana Samochodzika z promocją turystyczną regionu. Co do nowych hipotez to się nie wypowiem, bo nie znam wszystkich obecnych. Chętnie bym zobaczył podobne produkcje o innych samochodzikowych lokalizacjach.
_________________ Drużyna 1
Chemas Forumowy Badacz Naukowy Kinomaniak wychowany na literaturze młodzieżowej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.