Może się narażę miłośnikom Karen, ale dla mnie to ona zawsze była taka trochę bezbarwna. Ot, córeczka bogatego tatusia, która miała zachciankę poszukać sobie skarbów i oczekiwała, że wszyscy będą wokół niej skakać. A jak coś szło nie po jej myśli, to się fochała i tupała nóżkami.
_________________ Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
"Wolność i władza mają tylko jedną wspólną cechę: nadużywanie."
Karol Bunsch
Pomogła: 75 razy Dołączyła: 10 Sty 2010 Posty: 18140 Skąd: Tam i z powrotem
Wysłany: 2020-06-14, 08:59:37
Szara Sowa napisał/a:
Captain Nemo napisał/a:
Największe zdziwienie dla mnie że Zenobia wykukała z kolejnej rundy Karen....
Zaiste, niezbadane są wyroki...
Ciekawe, czym kierowali się głosujący.
Ja za każdym razem głosowałam na postacie, które miały duże znaczenie dla przygód Tomasza, tak np. w każdej rundzie Batura ma mój głos
Może się narażę miłośnikom Karen, ale dla mnie to ona zawsze była taka trochę bezbarwna. Ot, córeczka bogatego tatusia, która miała zachciankę poszukać sobie skarbów i oczekiwała, że wszyscy będą wokół niej skakać. A jak coś szło nie po jej myśli, to się fochała i tupała nóżkami.
Dokładnie
She napisał/a:
Ja za każdym razem głosowałam na postacie, które miały duże znaczenie dla przygód Tomasza
Również Zrobiłem tylko wyjątek względem Bigosa...z czystej sympatii dla jego filozofii życia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.