Ciekawy wynik!
A może Captainie uszeregujesz pełną kolejność końcową?
Kolejność pierwszej trójki była taka sama także w półfinale, co świadczy o tym że nie jest to przypadkowy wynik! W pierwszej rundzie za to wygrali Templariusze przed Nowymi przygodami i Niesamowitym dworem.
całe życie uważałem PS i Templariusze za najlepszą powieść kanonu, fajnie widzieć, że są inne zdania. Jako przeżytek pozostaję przy swoim. Głosuję na biało-czerwoną
Niekoniecznie będzie to ankieta na najsympatyczniejszą postać, ale najbardziej wyrazistą, równie dobrze takim "bohaterem" może zostać Czarny Franek lub Batura
Ostatnio zmieniony przez Captain Nemo 2020-05-29, 11:41, w całości zmieniany 2 razy
Skoro sonda przypadła do gustu, może pobawimy się podobnie odnośnie bohaterów ? postaram sie wybrać z każdej powieści tych 3 najważniejszych/najciekawszych i zobaczymy co wyjdzie Co Wy na to ?
Niekoniecznie będzie to ankieta na najsympatyczniejszą postać, ale najbardziej wyrazistą, równie dobrze takim "bohaterem" może zostać Czarny Franek lub Batura
Świetny pomysł. Ja jestem na TAK, to może być ciekawe doświadczenie.
Cytat:
Ogłaszam zatem, iż Puchar Samochodzika w roku 2020 zdobyły :
NOWE PRZYGODY PANA SAMOCHODZIKA !!!!
Nie ukrywam, że jest to moja ulubiona część.
Wiadomo, że każda część ma fanów i jest w swoim rodzaju wyjątkowa. Jednak mnie także cieszy ten wynik
Skoro sonda przypadła do gustu, może pobawimy się podobnie odnośnie bohaterów ? postaram sie wybrać z każdej powieści tych 3 najważniejszych/najciekawszych i zobaczymy co wyjdzie Co Wy na to ?
Bardzo ciekawy pomysł!
Ale może daj to już po konkursie z Fantomasa!
Bo nam się forum od inicjatyw zagotuje...
idę o zakład, że znów jej imię będzie rozbrzmiewać w dzisiejszym konkursie.
Może byłem pijany ostatniej nocy w momencie losowania pytań ( a co kto mi zabroni pić piwo bez maseczki w domu ), ale żadnego pytania z Helemką nie pamiętam. Może lepiej strzelajcie w Fantomasa
Też się tego obawiałam, ale na szczęście Nowe Przygody górą.
Tia...typowa powieść o trudnej młodzieży Tomasz miota się i skupia całkowicie na czymś innym. Owszem...piękno przyrody, jeziora...ale akcja toczy się obok naszego bohatera
_________________ Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
"Wolność i władza mają tylko jedną wspólną cechę: nadużywanie."
Karol Bunsch
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.