Berta von S. Administratorka Wspomagająca nienackofanka
Pomogła: 161 razy Wiek: 51 Dołączyła: 05 Kwi 2013 Posty: 32330 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-03-31, 23:50:27 Sąsiad złoczyńca
Czas na jakąś nową sondę.
Wyobraź sobie, że kupujesz pół bliźniaka. Niestety towarzystwo w żadnym z dostępnych na rynku domów nie jest idealne. Masz jednak do wyboru kilkanaście opcji. Którego samochodzikowego złoczyńcę miał(a)byś najchętniej za sąsiada?
Można zaznaczyć dwie opcje.
Mile widziane uzasadnienia!
_________________ Drużyna 5
Ostatnio zmieniony przez Berta von S. 2014-03-31, 23:51, w całości zmieniany 1 raz
Nietajenko Forumowy Badacz Naukowy Ojciec dwójki dzieci
Już miałam protestować, że nie ma Bigosa, ale potem doczytałam, że chodzi o złoczyńcę Zaznaczyłam Baturę i Fryderyka, bo uważam, że to najbardziej barwne czarne charaktery serii, wg mnie oczywiście
Ostatnio zmieniony przez Karen 2014-04-01, 07:57, w całości zmieniany 1 raz
Nietajenko Forumowy Badacz Naukowy Ojciec dwójki dzieci
Fryderyk, agent, mogłoby być ciekawie. Akcje CBŚ, obce wywiady ...
Batura tylko by mnie wk... yyy denerwował coraz to nowymi furami, pewnie jeszcze imprezkami całonocnymi. Chociaż z drugiej strony, nie mieszkałby w marnej dzielnicy, skoro byłbym sąsiadem to oznaczałoby, że też jestem zamożny :P
Reszta to epizodyczne, większe lub mniejsze płotki bez znaczenia strategicznego.
_________________ Zwycięzca rywalizacji rowerowej w 2016 i 2017 r.
Wysłany: 2014-04-01, 11:35:17
Marysi nie dawałam specjalnie, bo zaraz by na nią zagłosowali wszyscy faceci.
CBŚ, CBA (bez podtekstów!) i innych takich wolałabym jednak unikać.
Przystojniaków może też lepiej nie mieć za blisko domu.
Zastanawiam się nad Skałbaną - przynajmniej można by liczyć na regularne dostawy świeżej ryby.
Pomógł: 55 razy Wiek: 60 Dołączył: 01 Gru 2012 Posty: 10345 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-04-01, 19:27:01
Berta von S. napisał/a:
Za to dałaś Bertę von Strachwitz, na którą zagłosują głównie panie. Spokojna, brzydka, więc nie stanowi konkurencji, i na dodatek kocha się, przepraszam za wyrażenie, w Mendozie...
_________________ Z 24
Wysłany: 2014-04-01, 21:13:34
Z24 napisał/a:
Berta von S. napisał/a:
Za to dałaś Bertę von Strachwitz, na którą zagłosują głównie panie. Spokojna, brzydka, więc nie stanowi konkurencji, i na dodatek kocha się, przepraszam za wyrażenie, w Mendozie...
Na razie jakoś nie głosują (chyba, że Nietajenkę uznamy za panią), a więc słabo - jak widać - znasz się na kobietach.
Zdumiewa mnie natomiast, że aż dwie osoby pragną zamieszkać obok Kuryłły. Już sobie wyobrażam, jak sterczy za płotem (niski, więc tylko łysy łeb mu wystaje) i zatruwa senną ciszę letnich wieczorów kombatanckimi opowieściami o dokonaniach postrachu gastronomii.
Z Wackiem to chyba nie....ale z Twoją sklerozą to już tak!
Wypraszam sobie ! Z moją sklerozą wszystko jest okej
Kustosz [Usunięty]
Wysłany: 2016-12-06, 21:12:32
Wymarzony sąsiad to Batura. Kulturalny, elegancji, zamożny, sympatyczny. Czego chcieć więcej? I Anielka też ok. Atrakcyjna babka i chyba nie uciążliwa, przynajmniej nie przypominam sobie niczego czym mogłaby zatruwać mi życie jako sąsiadka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.