Pomógł: 16 razy Wiek: 43 Dołączył: 26 Maj 2018 Posty: 3263 Skąd: Zduńska Wola/Georgetown
Wysłany: 2020-04-02, 18:08:56
Już ZN odkrył tę prawidłowość: dla twórcy najważniejsze, żeby o nim mówili, obojętnie jak. Dlatego powstrzymałbym się od wszelakich komentarzy – szybciej temat zdechnie.
niechlujnie ubranych mężczyzn koło budki z piwem rozstąpiła się przede mną z ogromnym
szacunkiem. Mój avatar to licznik od Ferrari 410.
Robinoux Twórca Autor książek dokumentalnych oraz poezji
Myślałem że sobie książkę kupię , ale już lepiej poczytać kontynuację z PDF-a albo obejrzeć "film" Niesamowity dwór . Ale pies z nimi tańcował, otworzę browara i zapuszczę hita z netu. Zaoszczędziłem 45 zł . https://www.youtube.com/watch?v=t37hWBodr7Q
_________________ Tarasująca zazwyczaj chodnik hałaśliwa gromada
niechlujnie ubranych mężczyzn koło budki z piwem rozstąpiła się przede mną z ogromnym
szacunkiem. Mój avatar to licznik od Ferrari 410.
Ostatnio zmieniony przez Berkut 2020-05-15, 23:36, w całości zmieniany 1 raz
Robinoux Twórca Autor książek dokumentalnych oraz poezji
Pomógł: 6 razy Wiek: 54 Dołączył: 06 Wrz 2017 Posty: 2367 Skąd: z doskoku
Wysłany: 2020-05-16, 00:20:16
Hebius napisał/a:
A ja kupiem
Nie odbieram jakoś bardzo emocjonalnie ataków na Nienackiego, więc grafomański paszkwil Radoryskiego raczej nie powinien mieć negatywnego wpływu na moje samopoczucie.
Nie odbieram jakoś bardzo emocjonalnie ataków na Nienackiego, więc grafomański paszkwil Radoryskiego raczej nie powinien mieć negatywnego wpływu na moje samopoczucie.
A sama grafomania? Pominąwszy już Nienackiego? Też nie? Są książki, od których włosy bolą jak się czyta...
Wysłany: 2020-05-16, 01:09:08
Zahartowałem się.
Od czasu do czasu czytam jakieś grube, polecane przez wszystkich mainstreamowe arcydzieło, typu "Małe życie" Yanagihary.
Po takiej lekturze żadna grafomania nie jest mi już straszna.
Po takiej lekturze żadna grafomania nie jest mi już straszna.
No OK, ale nadal nurtuje mnie pytanie - PO CO? Ja się męczę z Parnickim, on sam wielokrotnie mówił że "może nie umie pisać powieści", ale tam to przynajmniej człowiek się spina, bo coś intryguje, jest jakieś wyzwanie dla umysłu i takie tam - "kurcze ja nie dam rady, ja?"
A tutaj? CO?
Wysłany: 2020-05-16, 11:09:26
Robinoux napisał/a:
No OK, ale nadal nurtuje mnie pytanie - PO CO?
Żeby pokonywać własne granice i opuszczać strefę komfortu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.