Wysłany: 2020-01-27, 18:23:36 Kontakt z administratorami
Dzień dobry,
Chciałem wysłać wiadomość prywatną do jednego z forumowiczów, niestety otrzymuję komunikat, że wiadomości prywatne zostały mi zablokowane przez administratora. Biorąc pod uwagę, że jestem tu względnie nowy (zarejestrowałem się nie dawniej jak dziś), zastanawiam się za co/czemu - bo w regulaminie oraz FAQ nie znalazłem informacji o tym, by wiadomości prywatne odblokowywały się po jakimś czasie (widywałem takie mechanizmy na innych forach). Jest za to wzmianka w kilku miejscach FAQ, aby z problemami tego typu zwracać się do administratorów forum. Sęk w tym, że nigdzie w FAQ nie napisano, jak to zrobić - a wiadomości prywatnej wysłać do administratora nie mogę, wpadam więc w lekki paragraf 22.
Dziękuję za uwagę, miłego dnia .
Berta von S. Administratorka Wspomagająca nienackofanka
Pomogła: 161 razy Wiek: 51 Dołączyła: 05 Kwi 2013 Posty: 32456 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2020-01-27, 19:08:07 Re: Kontakt z administratorami
Gregor Samsa napisał/a:
Chciałem wysłać wiadomość prywatną do jednego z forumowiczów, niestety otrzymuję komunikat, że wiadomości prywatne zostały mi zablokowane przez administratora. Biorąc pod uwagę, że jestem tu względnie nowy (zarejestrowałem się nie dawniej jak dziś), zastanawiam się za co/czemu - bo w regulaminie oraz FAQ nie znalazłem informacji o tym, by wiadomości prywatne odblokowywały się po jakimś czasie (widywałem takie mechanizmy na innych forach). J
Są zablokowane, bo były przypadki, że rejestrowały się na forum dziwne osoby i wysyłały do ludzi dziwne PW. Nie ma więc od razu z automatu dostępu do PW, tylko dopiero jest on uruchamiany. Dam znać Szarej Sowie, bo ja się na tym jeszcze znam.
Dzień dobry,
Chciałem prosić o odblokowanie mojego konta.
Zapomniałem hasła i po kilku próbach zostałem zablokowany, teraz wszedłem przez Facebook.
sm0k
Nie można wejść na forum poprzez FB.
Musiałeś jednak znaleźć właściwe hasło!
A po wpisaniu trzech niepoprawnych haseł konto blokuje się tylko na kilka minut, tak że nawet nie ma już czego odblokowywać.
Pozdrawiam forumowego weterana!
Dalej nie mogę wejść na swoje konto jak zawsze przez przeglądarkę. Pojawia się komunikat o zablokowaniu konta z powodu wielokrotnych prób logowania. I tak jest już od tygodnia. Nie mogę zmienić hasła wpisując jednorazowe przesłane na email ponieważ pojawia się ten sam komunikat o zablokowaniu. Na FB miałem zapisany link do koszulek forumowych, po kliknięciu w który przenosi mnie automatycznie logując do odpowiedniego wątku. I w taki właśnie sposób udało mi się wejśc na forum.
Jak przywrócić poprzedni stan ?
Pozdrawiam
Dziwna sprawa, bo: NIE MOŻESZ NAPISAĆ POSTA NIE BĘDĄC ZALOGOWANYM!
Pojawiasz się także na dole strony głównej wśród osób zalogowanych w ciągu ostatnich 24 godzin.
Wniosek jest taki, że na forum się logujesz.
Spróbuj może w innej przeglądarce?
Natomiast co do maila, to faktycznie na niektóre "poczty" nasze maile czasami nie dochodzą, albo lądują w spamie (choć w sumie nie mam pewności czy dostajesz te maile czy nie). Jeżeli używasz jeszcze innego maila, to mogę Ci go podmienić w profilu, wtedy będziesz mógł odbierać komunikaty z forum. Obecnie masz maila @vp.pl.
Zresztą jak się logujesz, to możesz tego maila sam podmienić w profilu.
P.S. Przyszło mi jeszcze do głowy że może zapomniałeś hasła, a pamięta je FB?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.