Pomogła: 167 razy Wiek: 51 Dołączyła: 05 Kwi 2013 Posty: 32571 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2019-09-20, 21:56:40
muzygog napisał/a:
Twarde bądźta!
Próbowałam, ale nic nie słyszę. To znaczy tylko fragment na końcu wydaje mi się jakby znajomy, ale pojęcia nie mam skąd. Reszta to czarna magia. Może jesteśmy z innej bajki?
_________________ Drużyna 5
Kynokephalos Moderator Członek Kapituły Samochodzikowej Książki Roku
Pomógł: 127 razy Dołączył: 07 Cze 2011 Posty: 6604 Skąd: z dużego miasta.
Wysłany: 2019-09-21, 07:12:54
Szara Sowa napisał/a:
będzie lepszy...
Spoko, na razie mam trzy i chyba więcej nie będzie.
Pozdrawiam,
Kynokephalos
_________________ Wonderful things...
Zwycięzca rywalizacji rowerowej w 2019 r.
Próbowałam, ale nic nie słyszę. To znaczy tylko fragment na końcu wydaje mi się jakby znajomy, ale pojęcia nie mam skąd. Reszta to czarna magia. Może jesteśmy z innej bajki?
Konkurs trudny, bo wiekiem się troszkę różnimy.
Pewna bądź że z melodiami późniejszymi o dziesięć, piętnaście lat też bym sobie nie poradził.
Bajki się ogląda wtedy gdy maleńkim się jest, a potem z dzieciami własnemi, o wnukach nie wspomnę przez delikatność wrodzoną...
Pomogła: 167 razy Wiek: 51 Dołączyła: 05 Kwi 2013 Posty: 32571 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2019-09-22, 23:57:32
muzygog napisał/a:
Konkurs trudny, bo wiekiem się troszkę różnimy.
Pewna bądź że z melodiami późniejszymi o dziesięć, piętnaście lat też bym sobie nie poradził.
Widzę po tytułach, że to jednak kwestia braku słuchu, bo Misia Colargola, Baltazara Gąbkę i Pomysłowego Dobromira jak najbardziej kojarzę, więc teoretycznie miałam szanse rozpoznać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.