Wysłany: 2012-12-03, 18:53:42
Wstyd powiedzieć, ale nie czytałem żadnej. A na swoją obronę to, że kontynuacje są totalnie krytykowane na naszym forum, a ja jestem podatny na negatywne recenzje
zaznaczyłem inna opcja, co znaczy: przeczytałem wszystkie które udało mi się pożyczyć, po to żeby mieć pojęcie o tym co to jest. Niektóre mi się nie podobały bardzo, niektóre trochę, niektóre nawet prawie mi się podobały. Żadnej nie mam ochoty przeczytać drugi raz, żadnej nie mam ochoty kupić.
Wstyd powiedzieć, ale nie czytałem żadnej. A na swoją obronę to, że kontynuacje są totalnie krytykowane na naszym forum, a ja jestem podatny na negatywne recenzje
Tomaszu, mimo wszystko wypada spróbować, nawet Czesio nie wytrzymał i łyknął jedną czy dwie!
Czesio1 Zasuszony Fan Samochodzika Były administrator
Wysłany: 2012-12-03, 20:22:30
TomaszK napisał/a:
To żaden wstyd TomaszKu, to powód do dumy!!
Szara Sowa napisał/a:
Tomaszu, mimo wszystko wypada spróbować, nawet Czesio nie wytrzymał i łyknął jedną czy dwie!
Nie kuś Szara Sowo do złego. Jako Ojciec Prowadzący powinieneś prawdziwego Samochodzika popierać a nie podróby!!
Wysłany: 2012-12-03, 22:40:35
Ja tak jak TomaszK i nasz Tato - nie zamierzam tego nawet ruszać , tyle fajnych książek czeka w kolejce, a czasu jak na lekarstwo
Zaznaczyłam: "Jestem na nie i nie zamierzam czytać żadnej".
Wysłany: 2012-12-03, 22:45:57
misia napisał/a:
Ja tak jak TomaszK i nasz Tato - nie zamierzam tego nawet ruszać , tyle fajnych książek czeka w kolejce, a czasu jak na lekarstwo
Zaznaczyłam: "Jestem na nie i nie zamierzam czytać żadnej".
Misia, Drogie Dziecko, mam nadzieję, że nie zabraknie Ciebie w Moryniu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.