Wysłany: 2019-01-09, 21:31:29 Przywitać się chciałem :)
Dzień dobry, Dobry Wieczór, Cześć!
Chciałbym się gorąco przywita i podziękować za przyjęcie mnie do grupy miłośników, fanatyków, czytelników i innych ..ków Pana Samochodzika. Książka jako książka sama w sobie towarzyszy mi od wielu lat na co dzień. Książką wyjątkową była i jest zawsze dla mnie seria PS,książka którą zawsze czytałem podczas wakacji nawet w dojrzałym już wieku.. :)Jest niesamowicie bliska mojej duszy podróżniczej, powsinogi, trampa, żeglarza który uwielbia naturę, ogniska blask, gitary dźwięk i gwiazdy nad głową...
Trafiłem do forum, dzięki mojemu przyjacielowi można powiedzieć ze szkolnej ławki, Marcin - znany tu jako Marcin NN, oj długo mnie namawiał... Dzięki Marcin!
Z Marcinem łączy mnie też inna pasja, mianowicie rowery. I mam też okazję co jakiś czas pokręcić na rowerach z Mistrzem, i także za jego namową zgłosiłem się do rywalizacji Zdradzę Wam tez tajemnicę - nie Tajemnice Tajemnic - bo o niej przeczytaliście już - ale za dwa dni wybieramy się z Marciem NN aby w weekend połączyć nasze dwie pasję - wybieramy się do Fromborka aby pojeździć trochę na rowerach po okolicach:)
Raz jeszcze dziękuję i do zobaczenia na szlakach, na zlotach..
Pozdrawiam
Czarny Wojtek
Pomogła: 41 razy Wiek: 48 Dołączyła: 10 Sty 2010 Posty: 13362 Skąd: Tam i z powrotem
Wysłany: 2019-01-09, 22:39:28
Cześć Wojtek
Wysłany: 2019-01-09, 23:21:10 Re: Przywitać się chciałem :)
No proszę jaki ten nasz MarcinNN skuteczny.
Witaj!
A "czarny" to na cześć Czarnego Franka?
Czarny Wojtek napisał/a:
Jest niesamowicie bliska mojej duszy podróżniczej, powsinogi, trampa, żeglarza który uwielbia naturę, ogniska blask, gitary dźwięk i gwiazdy nad głową...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.