Dopisze do wiosny pewnie poskładam swoje stare kości i pewnie z rowerem coś zrobię. Na razie czuję się wielokrotnie (re)habilitowany. Będzie dobrze, tylko nie wiadomo komu i kiedy.
Jak pogoda dopiszę, to pierwszego, względzie drugiego stycznia, jakieś kilometry zrobię :-D
Pomógł: 53 razy Wiek: 53 Dołączył: 26 Maj 2015 Posty: 12822 Skąd: Mikołów
Wysłany: 2018-12-21, 21:23:48
Jak każda szanująca się organizacja sportowo-wyczynowo-rekreacyjna, pod koniec roku robimy różne podsumowania(jak stali uczestnicy już wiedzą). W tym roku chciałbym docenić dodatkowo sprinterów rywalizacji rowerowej( tak, wiem jest wiele innych dyscyplin biorących udział w naszej rywalizacji, ale od czegoś trzeba zacząć ). Po wnikliwej analizie mam już wyselekcjonowane grono liderów, potrafiących rozwijać prędkości proszące się o docenienie! Szczegóły wkrótce!!!
Pomogła: 8 razy Dołączyła: 29 Lip 2012 Posty: 3243 Skąd: miasto Łódź
Wysłany: 2018-12-23, 00:35:24
Strava jest dla zawodowców, my amatorzy tylko
Cieszę się na nowe wyzwanie i trzeba od początku brać się do roboty, bo w tym roku, zwłaszcza na końcówce się nie popisałam
Ja tylko talbot siebie, bardzo się cieszę że nie ustajemy w wysiłkach, aczkolwiek tegoroczna rywalizacja trwa , co do Strava i Endomondo, osobiście korzystam z obu aplikacji, Endo coraz mniej przekłamuje, widać ciągłą pracę autorów apki więc dla chcącego nic trudnego korzystając z okazji wesołych Świąt
_________________ Zwycięzca rywalizacji rowerowej w 2018 r. Zwycięzca rywalizacji rowerowej w 2020 r. Zwycięzca rywalizacji rowerowej w 2021 r. Zwycięzca rywalizacji rowerowej w 2022 r.
No ja nie mogę końcówki zaliczyć do udanych, kontuzja barku wykluczyła mnie z kręcenia, wprawdzie zacząłem dreptać, aby nie wypaść z formy. Do roweru wrócę chyba dopiero w lutym po wizycie u ortopedy A km trzeba zdobywać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.