Pomógł: 1 raz Wiek: 48 Dołączył: 21 Mar 2010 Posty: 54 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-04-11, 13:04:20
Od wczoraj (10.IV.) od kiedy mamy zalobe narodowa przy forum trwa nieustanne udoskonalanie czyli psucie.
Zniknela linijka z logowaniem. Teraz zalogowalem sie korzystajac z malych okienek po prawej stronie ekranu. Jednak caly czas bedac zalogowanym nie moge dostac sie do m.in. poczty albo wylogowania sie.
Pisze to, bo nie jestem pewny, czy osoba ktora jest za to odpowiedzialna ma swiadomosc ze swoimi dzialaniami tylko ZNIECHECA do korzystania z tego forum niezaleznie od tego, czy zdaje sobie z tego sprawe czy nie.
Pomógł: 1 raz Wiek: 48 Dołączył: 21 Mar 2010 Posty: 54 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-04-11, 13:38:28
Pan Tragacik napisał/a:
A wylogowanie jest chyba na górze, po lewej - takie niewidoczne
No faktycznie jest! Jak mi powiedziales i zwrocilem uwage gdzie to jest. Dzieki!
Czesio1 Zasuszony Fan Samochodzika Były administrator
Wysłany: 2010-04-11, 15:55:20
Alex napisał/a:
Od wczoraj (10.IV.) od kiedy mamy zalobe narodowa przy forum trwa nieustanne udoskonalanie czyli psucie.
Zniknela linijka z logowaniem. Teraz zalogowalem sie korzystajac z malych okienek po prawej stronie ekranu. Jednak caly czas bedac zalogowanym nie moge dostac sie do m.in. poczty albo wylogowania sie.
Pisze to, bo nie jestem pewny, czy osoba ktora jest za to odpowiedzialna ma swiadomosc ze swoimi dzialaniami tylko ZNIECHECA do korzystania z tego forum niezaleznie od tego, czy zdaje sobie z tego sprawe czy nie.
Przyznaję bez bicia, że to całe zamieszanie to moja wina. Chcąc uczcić pamięć tych którzy zginęli w katastrofie lotniczej w Smoleńsku zmieniłem wygląd forum. Niestety pociągnęło to za sobą zmiany, których nie chciałem wprowadzać. Zginęły ustawienia, które jak się domyślam wprowadził TomaszNN. Ponieważ naszego Ojca Założyciela nie ma już od jakiegoś czasu stąd przywracanie poprzednich ustawień forum trochę się wydłuża. Proszę wiec o cierpliwość i wyrozumiałość. Zwłaszcza w tym trudnym dla nas wszystkich czasie, gdy wygląd forum jest chyba sprawą drugorzędną.
Wysłany: 2010-04-12, 10:32:31
Alex napisał/a:
... od kiedy mamy zalobe narodowa przy forum trwa nieustanne udoskonalanie czyli psucie....
osoba ktora jest za to odpowiedzialna ma swiadomosc ze swoimi dzialaniami tylko ZNIECHECA do korzystania z tego forum niezaleznie od tego, czy zdaje sobie z tego sprawe czy nie.
Jest dość ważne jeśli ktoś chce korzystać z pełnej funkcjonalności forum. Aczkolwiek widać, że czesio się stara bo już jest dużo lepiej.
czesio, a czy zapisałeś gdzieś kopię poprzednich ustawień żeby kiedyś wrócić do "normalnego" wyglądu forum?
Wysłany: 2010-04-12, 12:07:29
Pan Tragacik napisał/a:
Jest dość ważne jeśli ktoś chce korzystać z pełnej funkcjonalności forum. Aczkolwiek widać, że czesio się stara bo już jest dużo lepiej.
czesio, a czy zapisałeś gdzieś kopię poprzednich ustawień żeby kiedyś wrócić do "normalnego" wyglądu forum?
Sam wygląd forum to nie problem, jeden klik i wróci dawna kolorystyka jak również logo. Większy problem z funkcjonalnością bo ja niestety nie dysponuję kopią poprzednich ustawień.
Wysłany: 2010-04-12, 12:08:32
Niemniej jednak będę się starał przywrócić w miarę możliwości to wszystko co było. Tylko proszę o cierpliwość i wyrozumiałość.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.