83% ale w wielu przypadkach strzelałem. Zwlaszcza przy teleturniejach i serialach, bo ja z małymi wyjątkami tego nie oglądam. Choć niektóre teksty z teleturniejów miały status "kultowych" i się je znało nawet nie oglądając.
Pytania o to, czym się zadawało szyku w szkole w latach '90 też były dla mnie trudne
_________________ Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
"Wolność i władza mają tylko jedną wspólną cechę: nadużywanie."
Karol Bunsch
Pamelę załatwiłem dedukcyjnie . Uznałem, że skoro o to pytają, to musi być haczyk, a skoro tak, to jeśli grała w amerykańskim serialu, to znaczy że urodziła się w Kanadzie
Ze sportowych też cienko, gdyby o narciarzy pytali, to pewnie byłoby lepiej (jedyne, co w tamtych czasach regularnie śledziłem, to skoki i alpejski puchar świata).
_________________ Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
Karol Bunsch
24/30. Wyłożyłem się głównie na grach komputerowych, o których istnieniu nawet nie wiedziałem, szkolnym prestiżu oraz miejscu urodzenia Pameli (choć tu mogłem się domyślić, że to podchwytliwe pytanie)
Karol Bunsch
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.