_________________ Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
"Wolność i władza mają tylko jedną wspólną cechę: nadużywanie."
Karol Bunsch
A może jest to obróbka blacharska z blachy ocynkowanej? Dajmy na to obróbka komina, pas nadrynnowy, a może obróbka tarasu lub okna połaciowego. Może być jeszcze rynna, kosz lub też rura spustowa.
Ostatnio zmieniony przez Nietajenko 2016-09-27, 09:14, w całości zmieniany 1 raz
Berta von S. Administratorka Wspomagająca nienackofanka
Pomogła: 161 razy Wiek: 51 Dołączyła: 05 Kwi 2013 Posty: 32398 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2016-09-27, 10:08:34
Nietajenko napisał/a:
A może jest to obróbka blacharska z blachy ocynkowanej? Dajmy na to obróbka komina, pas nadrynnowy, a może obróbka tarasu lub okna połaciowego. Może być jeszcze rynna, kosz lub też rura spustowa.
Też mi się wydawało, że widzę metalową powierzchnię, dlatego typowałam wiadro.
Protoavis napisał/a:
Ale to Milady jest na dobrym tropie
No tak, Kraków niestety kojarzy się z czadem...
Jak się bliżej przyjrzeć, to mam wrażenie, że sowa jest gładka, choć widoczna za nią powierzchnia wydaje się mieć fakturę. Może więc jest przyklejona na szybie - np. od kominka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.