Pomogła: 75 razy Dołączyła: 10 Sty 2010 Posty: 18147 Skąd: Tam i z powrotem
Wysłany: 2019-11-14, 13:31:10
Bo nie mamy pojęcia, co to.
Endomondo mówi, że bywałaś m.in.w okolicach Opola Lubelskiego ....ale, co to za budynki, to ja nie wiem.
Wysłany: 2019-11-15, 02:34:48
She napisał/a:
Bo nie mamy pojęcia, co to.
Endomondo mówi, że bywałaś m.in.w okolicach Opola Lubelskiego ....ale, co to za budynki, to ja nie wiem.
No to już tylko kwestia z czym (m.in) kojarzy się Lubelszczyzna.
Kierunek może wskazać jeden z dzisiejszych wątków w dziale "Zbigniew Nienacki i Pan Samochodzik".
Pomogła: 75 razy Dołączyła: 10 Sty 2010 Posty: 18147 Skąd: Tam i z powrotem
Wysłany: 2019-11-16, 08:46:45
Moje pierwsze skojarzenie, to były budynki tartaczne, ale tam byłoby raczej więcej desek, wiórów (?)...
No i od tego skojarzenia nie mogę się uwolnić i przeskoczyć na inne.
Wysłany: 2019-11-16, 11:17:44
She napisał/a:
Moje pierwsze skojarzenie, to były budynki tartaczne, ale tam byłoby raczej więcej desek, wiórów (?)...
No i od tego skojarzenia nie mogę się uwolnić i przeskoczyć na inne.
Nie tartaczne, TO w gestii innego ministerstwa jest.
Napisałam, gdzie na forum szukać tematu do tych budynków i w czyich postach, bardziej już nie mogę podpowiedzieć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.