Pomogła: 165 razy Wiek: 51 Dołączyła: 05 Kwi 2013 Posty: 32473 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-11-28, 21:51:37
John Dee napisał/a:
Berta von S. napisał/a:
Jest gorzej niż myślałam... Przez lata byłam indoktrynowana w duchu nienawiści do Duesseldorfu...
A ja odwrotnie. Ale ja już zawsze robiłem własne sądy, tak że…
No dobra to ja też postaram się jakoś przełamać.
John Dee napisał/a:
Ale co teraz zrobię ze zdjęciem??? W przeciwieństwie do Was nie pstrykam, ja przeżywam…
My też przeżywamy... jedno drugiego nie wyklucza.
Oj coś tam przecież wygrzebiesz. W ostateczności daj z internetu. Ja już dawno zapomniałam tłumaczenia kolegów, jak się szuka przez obraz. Zresztą chyba jakiegoś poziomu etycznego możemy od zgadujących oczekiwać.
Pomógł: 117 razy Dołączył: 06 Wrz 2014 Posty: 13867 Skąd: Niemcy
Wysłany: 2014-11-29, 12:46:55
Berta von S. napisał/a:
Na razie nie wiem. Ale bardzo mi się podoba to miejsce.
No bo tam jest pięknie. Z dala od tłocznych szlaków. Senna wioska ciągnąca się wzdłuż drogi czerwienią cegieł i dachówek. Porośnięte rozgrzanymi w słońcu ziołami pagórki. Kryjąca ślady dawnych osad wzgórza…
Wysłany: 2014-11-29, 14:24:25
John Dee napisał/a:
No bo tam jest pięknie. Z dala od tłocznych szlaków. Senna wioska ciągnąca się wzdłuż drogi czerwienią cegieł i dachówek. Porośnięte rozgrzanymi w słońcu ziołami pagórki. Kryjąca ślady dawnych osad wzgórza…
Co za ludzie! Tak okrutnie podcinać człowiekowi literackie skrzydła...
Wysłany: 2014-11-30, 13:12:26
She71 napisał/a:
Bo ja mądra jestem
Wiemy, wiemy
Fajny ten Burg Thurant i nawet nie tak daleko od Kolonii. Jakoś tam nigdy nie dotarłam. No ale tam jest w okolicy zatrzęsienie zamków i różnych interesujących pozostałości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.