WZ nie była pierwszym przeczytanym przeze mnie Samochodzikiem (tym byli Templariusze), ale jednym z pierwszych owszem. Miałem, i mam nadal w domu wydanie KAW Łódź z 1983 r., i pamiętam, że z początku nie skojarzyłem tego z samochodzikową serią. Dlatego na pierwszy ogień poszły u mnie Templariusze i Księga Strachów, bo te miałem z białej serii. Dopiero wtedy skojarzyłem, zę Wyspa to pierwsza część PS, wieć sięgnąłem i po nią
Wysłany: 2013-07-07, 19:12:23
Tuż przed wyjazdem z domu rodzinnego capnąłem "Wyspę Złoczyńców" i, rzecz jasna, mogę stwierdzić z czystym sumieniem - najlepsza część PS. Za każdym razem.
Tuż przed wyjazdem z domu rodzinnego capnąłem "Wyspę Złoczyńców" i, rzecz jasna, mogę stwierdzić z czystym sumieniem - najlepsza część PS. Za każdym razem.
Tak Wyspa jest super, mnie tylko tam brakuje nazwy wehikuł i Pana Samochodzika, w sensie nazewnictwa.
_________________ ''Prawda nie zawsze wyzwala i przynosi dobro''
Tak Wyspa jest super, mnie tylko tam brakuje nazwy wehikuł i Pana Samochodzika, w sensie nazewnictwa.
Przygody Tomasza, nierozerwalnie związane z wehikułem dopiero miały się zacząć, tak więc i przydomek nie został jeszcze wypracowany.
_________________ "Czytanie dobrych książek jest niczym rozmowa z najwspanialszymi ludźmi minionych czasów" - Kartezjusz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.