Pomógł: 3 razy Wiek: 50 Dołączył: 24 Maj 2014 Posty: 500 Skąd: Bolesławiec
Wysłany: 2014-05-28, 07:13:44
Wygląda na to, że Dolny Śląsk jest ubogi w fanów. Górny Śląsk i Zagłębie rozbijają moje domysły na temat ich lokalizacji. Spodziewałem się najwięcej od Warszawy i Łodzi na północ.
A przecież Wrocław to prastolica Polski, kolebka Słowiańszczyzny ;)
Ostatnio zmieniony przez mruf 2014-05-28, 07:14, w całości zmieniany 1 raz
Nietajenko Forumowy Badacz Naukowy Ojciec dwójki dzieci
To się chyba nazywa pomroczność jasna. Nie wiem dlaczego ubrdałem sobie, że ci się czochradełko na głowie czerni. No cóż, Freud pewnie by wystawił jakąś trafną diagnozę.
Pomógł: 9 razy Wiek: 41 Dołączył: 15 Maj 2009 Posty: 6880 Skąd: Zagłębie Dąbrowskie
Wysłany: 2014-05-28, 09:13:21
mruf napisał/a:
A przecież Wrocław to prastolica Polski, kolebka Słowiańszczyzny ;)
Ostatnio często to słyszę 15 lat temu w pobliżu Twojego miejsca zamieszkania powstał bardzo fajny zespół muzyczny - Percival, który kultywuje tradycje słowiańskie Ostatnio miałem okazje byc na imprezie "Najazd Barbarzyńców" na której byli główną atrakcją i też wspominali o Wrocławiu jako kolebce Słowiańszczyzny
Ostatnio zmieniony przez Michal_bn 2014-05-28, 09:13, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 3 razy Wiek: 50 Dołączył: 24 Maj 2014 Posty: 500 Skąd: Bolesławiec
Wysłany: 2014-05-28, 09:27:05
Percival cacy choć ja wolę ich drugą twarz - Percival Schuttenbach, ostry folkowo-pogański metal. Nie znającym polecam odsłuchanie na jutubie kawałka "Pani pana zabiła".
Jak będzie ze 100 zmapowanych fanów to się zobaczy gdzie strzała Nienackiego trafiła najmocniej. Albo inaczej - gdzie najwięcej strzał trafiło.
Wiadomo, ze na Śląsk, bo tam mieszka najwięcej ludzi ;)
kiedys w szkole uczyli ilu obywateli przypada na 1 km w każdym regionie, im wiecej ludzi tym więcej samochodzikofanów ;)
Pozwoliłem sobie oznaczyć naszych troje zagranicznych foro/umowiczów.
Nie pamiętałem dokładnie skąd jest Brunhilda, ale wybrałem jej pewne sympatycznie miejsce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.