Ponieważ jestem tu od niedawna to nie wiem czy tak było zawsze ale często przy otwieraniu kolejnej strony pojawia mi sie napis "przerwa techniczna spróbuj za 5 min".
Czy też tak macie? Z czego to wynika?
I nic na tego avatara nie możesz poradzić?
Jezeli sie nie mylę to admin gdzies na forum pisal ze zmniejszyl komus avatara i wydaje mi sie ze to chodzilo własnie o Ciebie, stad może ten problem?
Ciekawe czy ktos z "zarzadu" napisze o co chodzi z ta przerwa techniczną.
Pomógł: 10 razy Dołączył: 22 Maj 2007 Posty: 1277 Skąd: Trójmiasto
Wysłany: 2008-11-16, 10:32:48
Z racji tego że forum jest na darmowym serwerze nie mam wpływu na sprawy techniczne. Faktem jest że od jakiegoś czasu często występują owe przerwy, tak jak napisał Marczak prawdopodobnie "ulepszają" swoje serwery. Wcześniej dostawałem informacje że będą robione jakieś prace na serwerach i dostęp do forum będzie utrudniony, tym razem żadna wiadomość do mnie nie dotarła.
Co do avatara, nie wiem dlaczego sam się zmienił, specjalnie zwiększyłem dopuszczalną wielkość avatara żeby każdy mógł wstawić taki jaki mu odpowiada. Co prawda na forum jest zainstalowana paczka avatarów jednak wyłączyłem tą opcje bo i tak każdy wstawia swój a standardowe nie są zbyt ciekawe.
Możliwe że przez te prace na serwerach coś się poprzestawiało, jeżeli ktoś jeszcze będzie miał takie problemy proszę o informacje
_________________ Władca ma prawo budzić strach u ludu, unikać jednak powinien jego nienawiści
Dzięki za szybkie wyjaśnienie. Zacząłem ten temat bo w razie większych problemów być może mógłbym pomóc w znalezieniu innego darmowego serwera (sprawdzonego!).
Pozdrawiam
Pomogła: 75 razy Dołączyła: 10 Sty 2010 Posty: 18124 Skąd: Tam i z powrotem
Wysłany: 2010-03-05, 17:33:13
Zauważyłam,że ostatnio bardzo często są te "przerwy techniczne".Mam nadzieję,że wykorzystują je na ulepszanie Forum
Wysłany: 2010-03-05, 19:56:08
przerwy techniczne sa i będą!
łódzki Widzew, łódzki Widzew hej, hej!
Przepraszam za nieco prywaty ale napięcie przedderbowe i dwa mocne Harnasie robią swoje!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.