Wysłany: 2014-03-29, 14:28:02 Photoblog czyli nasze zdjęcia zrobione dziś
Hej
Skoro tak dużo na naszym forum entuzjastów zatrzymywania w kadrze wszystkiego co nas otacza proponuje i od razu zakładam ten temat Osobiście bardzo lubię na różnych forach przeglądać takie działy. Wrzucamy fotki bez podziału tematycznego, bez względu na to czy mają jakiś wyraz artystyczny czy nie - ot tak aby pokazać co się widziało, co się pstryknęło. Mile widziane fotki ze spacerów, wycieczek i cokolwiek jeszcze zdołacie ustrzelić
Jedna zasada - numerujemy kolejno fotki. Jeśli ktoś wrzuci trzy fotki 1,2,3 to kolejna osoba wrzuca i numeruje fotkę jako 4.
Aby nie stresować nikogo, nie zniechęcać proszę nie komentujemy tych zdjęć. Jedyną dozwolona formą komentarza jest pochwała lub zachwyt typu "O Iwmali fajna fota "
Zatem wrzucajcie i pokazujcie świat który Was otacza
z poważaniem
Captain Nemo
Ostatnio zmieniony przez Szara Sowa 2017-05-19, 09:17, w całości zmieniany 1 raz
Wrzucać możesz nawet z telefonu, nie o jakość tu chodzi
No niedługo zajadę do Ciebie na kawę to przeprowadzę wywiad środowiskowy i świadomie podejmiesz decyzję co do aparatu
W pracy jestem, wrzuce jakiegoś szrota jak wrócę do domku
Wysłany: 2014-03-29, 18:16:54
Super!
To ja wrzucam na początek alternatywne (wiem, że to nieprawidłowo, proszę nie poprawiać mi języka!) opcje do tematu drzewo.
Krytyczne uwagi na temat niedoróbek warsztatu jak najbardziej dopuszczalne (przynajmniej się doedukuję).
1.
2.
_________________ Drużyna 5
Ostatnio zmieniony przez Berta von S. 2014-03-29, 18:18, w całości zmieniany 1 raz
Captain Nemo Fanatyk Samochodzika Szef rywalizacji fotograficznej
Super!
Krytyczne uwagi na temat niedoróbek warsztatu jak najbardziej dopuszczalne (przynajmniej się doedukuję).
Właśnie lepiej jakby fotki pozostały bez komentarza, jesli ktos chce to można odnośnie fotki (są ponumerowane) na PW cos napisać. Niech ten dział będzie luzacki bez żadnej napinki i każdy kto wrzuci niech nie boi się krytyki bo nie po to ten temat został założony Niech każdy wrzuca to na co ma ochotę bez strachu
Liczę że codziennie będą się pojawiały jakies fotki !
Ostatnio zmieniony przez Captain Nemo 2014-03-29, 19:17, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.