Może doczekamy się kiedyś "Samochodzików" w HD. Do tego jakieś bonusy w postaci np. fotosów z filmu. Dobrze by było, jakby ktoś to zebrał wszystko razem i wydał w postaci jednej płyty. Ech, marzenia...
Ostatnio miałem przyjemność obejrzeć odrestaurowaną w HD wersję "Obcego 2" J.Camerona. I to, co zrobili z obrazem i dźwiękiem w stosunku do oryginału z 1986 roku... Szacunek im za to...
Ostatnio zmieniony przez Pan Konfiturek 2011-07-10, 15:10, w całości zmieniany 2 razy
Do tego zamówiłam jeszcze pakiet: "Kultowe seriale dla młodzieży" w reżyserii Stanisława Jędryki też w bardzo atrakcyjnej cenie 79,99
Mam wszystkie oprócz Szaleństwa Majki Skowron, ale i tak chyba kupię ten pakiet. Ostatnio mi kilka filmów się popsuło, min. Templariusze i Wyspa, chyba za często je oglądam.
Zgodnie z polskim prawem posiadając oryginał masz prawo zrobić sobie kopie
Najwyzej od oglądania padnie Ci kopia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.