Pomógł: 62 razy Wiek: 60 Dołączył: 01 Gru 2012 Posty: 11048 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2020-12-29, 22:43:19
Szara Sowa napisał/a:
Och, ale to John ją wynalazł, a Ty się dopominałeś.
John już zapomogę dostał, więc Tobie też się należy!
John dostał bo znalazł i zamieścił o co prosiłem, a Ty bo zrobiłeś nowy temat, żeby w przyszłości łatwiej było szukać. Łatwiej będzie cytować i odsyłać ewentualnych zainteresowanych.
A ja... no cóż... markiz de la Mole w "Czerwonym i czarnym" powiedział Sorelowi, gdy ten wzbraniał się przyjąć order, na który - jak uważał - nie zasłużył" "Na ordery się nie zasługuje, tylko się je dostaje albo nie". Jakoś tak.
Ku chwale Pana Samochodzika! Dzięki!
_________________ Z 24
Ostatnio zmieniony przez Z24 2020-12-29, 22:44, w całości zmieniany 1 raz
Z24, - żarty na bok...przyznaj się... co Ty ostatnio knujesz? mam wrażenie, że szykujesz nam kilka detonacji na Nowy Rok Jakieś nowe wątki i zaskakujące wyniki śledztwa?
Pomógł: 62 razy Wiek: 60 Dołączył: 01 Gru 2012 Posty: 11048 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2020-12-30, 19:06:26
Adi napisał/a:
Z24, - żarty na bok...przyznaj się... co Ty ostatnio knujesz? mam wrażenie, że szykujesz nam kilka detonacji na Nowy Rok Jakieś nowe wątki i zaskakujące wyniki śledztwa?
Nie, jakie tam detonacje... detonacja to byłaby, gdybyśmy odnaleźli jakąś zupełnie nieznaną powieść, albo przynajmniej dziennik podróży Mistrza po Ziemiach Wyzyskanych w poszukiwaniu nowego miejsca do zamieszkania.
A mapa bardzo się przyda do nowego - a raczej starego - problemu w dziale "błędy itd."
_________________ Z 24
Ostatnio zmieniony przez Z24 2020-12-30, 19:08, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.