Bardzo ładna prezentacja. Izba od ostatniej mojej bytności sporo się wzbogaciła o eksponaty. swoją drogą, ciekawe, czy przetrwała forumowa naklejka, którą umieściłem na jednym z filarów...
Przetrwała
Osobiście ją tam widziałam jakiś tydzień temu
Swoją drogą człowiek uczy się całe życie.
Dopiero podczas zwiedzania Izby Pamięci, dowiedziałam się, że źle wymawiałam nazwisko Ernsta
I że poprawnie wymawia się "WICHERT". Było to dla mnie duże zaskoczenie
Kynokephalos Moderator Członek Kapituły Samochodzikowej Książki Roku
Pomógł: 126 razy Dołączył: 07 Cze 2011 Posty: 6596 Skąd: z dużego miasta.
Wysłany: 2018-10-30, 04:41:24
Rzeczywiście, wygląda na to, że serwis polecany przez Marczaka zakończył w ostatnich dwóch latach działalność a domena "ernst-wiechert.de" została wykupiona przez amatora zdrowego trybu życia.
Czy blog jest coś wart z tego punktu widzenia - nie wiem, ale wygląda mało profesjonalnie a sam autor nie chce się czytelnikom przedstawić.
Szkoda.
Pozdrawiam,
Kynokephalos
_________________ Wonderful things...
Zwycięzca rywalizacji rowerowej w 2019 r.
Pomógł: 7 razy Wiek: 55 Dołączył: 06 Wrz 2017 Posty: 2911 Skąd: z doskoku
Wysłany: 2018-12-16, 18:19:58
Link jest wart o tyle, że dzięki niemu można odnaleźć kopie strony w internetowym archiwum.
Wszystkiego nie sprawdzałem, ale pdf-y z tekstem Dzieci Jerominów są.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.