Przyznać się, kto wciągnął? Bo ja żem nie zdążył...
Wysłany: 2016-06-05, 20:13:03
Dzisiaj był dobry dzień. W charytatywnym antykwariacie rzeszowskich dominikanów wyszukałem taki sympatyczny zestaw. Za "co łaska". Wyspa ma ciekawe wpisy z epoki, warto zwrócić uwagę na nazwy ulic na pieczątkach.
Borsuk Twórca Mieczysław Płocica autor książek dokumentalnych
Pomógł: 7 razy Dołączył: 15 Mar 2014 Posty: 471 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2016-06-06, 10:07:27
"Wyspę" mam, nawet to samo wydanie, ale z powodu wielokrotnego czytania już jest w takim stanie, że jak się trafiła "nówka sztuka" (uczeń chyba przeczytał raz albo i nie, nie wie co stracił) to bez wahania wziąłem.
"Pozwolenia na przywóz lwa" i "Atanaryka" jeszcze nie czytałem, więc tym bardziej dla mnie ciekawe.
Zajrzałem na Twojego bloga, po lekturze wpisu o "Nutrii" teraz będę się za nią rozglądał. To chyba bliskość wakacyjnego czasu tak działa i lato za oknem. Z utęsknieniem czekam końca semestru
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.