Wysłany: 2007-06-15, 21:17:13
Ja mam wszystkie napisane przez Nienackiego, a kontynuacji dokładnie 8 sztuk. Poluje w antykwariacie ale ciężko dostać, na allegro pojawiają się jedynie nowe egzemplarze jednak są drogie.
Z miejsc to byłem w Malborku, Fromborku, Piszu, nad Jeziorakiem. :-)
Ostatnio zmieniony przez babie.lato2 2007-06-16, 10:43, w całości zmieniany 1 raz
witam ja niestety nie mam żadnej z książek PS. Ale muszę się OGROMNIE pochwalić że moja gminna biblioteka posiada uwaga od Samochodzików Nienackiego po kilka sztuk starych i nowych do Uwaga 43tomu!!!!!!!!!! Uwaga Biblioteka działa w miejscowości o 5 tysiącach mieszkańców. :mrgreen: :mrgreen:
Ostatnio zmieniony przez TomaszNN 2007-06-25, 13:01, w całości zmieniany 1 raz
Co do bibliotek to muszę się pochwalić że biblioteka w moim rodzinnym mieście posiada wszystkie samochodziki Nienackiego. Ostatnio nie korzystam już z nich ale pamiętam że gdy ostatnio zaglądnąłem na półkę z nimi to były ostro "obczytane". Co do nowych "samochodzików" to muszę przyznać że nie wiem jaki jest stan posiadania biblioteki.
Ostatnio zmieniony przez TomaszNN 2007-06-26, 12:56, w całości zmieniany 1 raz
Wszystkie wszyściuchne..... Od deseczki do deseczki i na półce mi się już nie mieści. Pozdrawiam FANÓW.... Fajnych wakacji życzę jakby co, ktoś gdzieś się wybierał. Bo ja w tym roku nigdzie niestety... ale za to na jesień...... :mrgreen: :mrgreen: :-P
Pomógł: 10 razy Dołączył: 22 Maj 2007 Posty: 1277 Skąd: Trójmiasto
Wysłany: 2007-07-10, 21:05:45
Moja kolekcja powiększyła się o kolorową "Wyspe Złoczyńców". Poprzednia jaką miałem była Krajowej Agencji Wydawniczej z 1983 roku, wydanie niezbyt urodziwe, kiepski papier i okładka więc nowy nabytek bardzo mnie cieszy. Przypomina troche białą serie więc to mała namiastka pełnej kolekcji białej serii
Ostatnio zmieniony przez TomaszNN 2007-09-22, 19:36, w całości zmieniany 1 raz
No to bracie jesteś prawdziwym Fanem, ja bym miał wielki problem żeby znaleźć miejsce na wszystkie części :mrgreen:
a to znaczy, że ja nie jestem prawdziwą fanką? 3` TEgo nie mierzy sie tym co sie ma, takie jest moje zdanie Natomiast można go nazwać prawdziwym kolekcjonerem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.