Avatary kandydujące do tytułu Mistera Avatarów 2010 (kolejność alfabetyczna).
alcotronic
0%
[ 0 ]
bastard
0%
[ 0 ]
czesio1
10%
[ 6 ]
Even
5%
[ 3 ]
iwmali
9%
[ 5 ]
johny
1%
[ 1 ]
Karen
14%
[ 8 ]
krystyna
3%
[ 2 ]
Kustosz
1%
[ 1 ]
LuDi
1%
[ 1 ]
m_pufi
1%
[ 1 ]
masterix
1%
[ 1 ]
matteo8282
0%
[ 0 ]
Michaił Tomatov
0%
[ 0 ]
Monika_S
10%
[ 6 ]
Ornitolog
3%
[ 2 ]
Pan Tragacik
1%
[ 1 ]
PawelK
0%
[ 0 ]
robin
0%
[ 0 ]
She71
3%
[ 2 ]
Szara Sowa
0%
[ 0 ]
TomaszNN
21%
[ 12 ]
unieski
5%
[ 3 ]
Głosowań: 19
Wszystkich Głosów: 55
Autor
Wiadomość
Kustosz [Usunięty]
Wysłany: 2010-07-21, 19:34:19
Ups Jak wygra TomaszNN wyjdzie na to, że jakąś fabrykę wazeliny tu uruchomiliśmy.
Iwmali [Usunięty]
Wysłany: 2010-07-21, 19:37:54
Kustosz napisał/a:
Ups Jak wygra TomaszNN wyjdzie na to, że jakąś fabrykę wazeliny tu uruchomiliśmy.
Coś Ty jaka wazelina, pamiętam jak TomaszNN zmienił avatar na jakiś dziwny to wtedy wszyscy protestowali aż wrócił do swojego dawnego, tylko go zmniejszył!
Pomógł: 3 razy Wiek: 25 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 17142 Skąd: Mazowsze
Wysłany: 2010-07-21, 20:24:53
iwmali napisał/a:
Kustosz napisał/a:
Coś Ty jaka wazelina, pamiętam jak TomaszNN zmienił avatar na jakiś dziwny to wtedy wszyscy protestowali aż wrócił do swojego dawnego, tylko go zmniejszył!
Ano właśnie tak było
iwmali napisał/a:
TomaszNN - jego avatar mnie zafascynował od pierwszego wejrzenia i dlatego zostałam na forum!
Wysłany: 2010-07-22, 09:46:14
Bardzo trudny wybór.Szkoda,że nie ma możliwości 5 głosów.Wtedy bym głosował bez problemu. . No ale cóż,jak trzy to trzy.Więc ja zagłosowałem na:
TomaszaNN-spodobał mi się jego avatar od razu,gdy pierwszy raz go zobaczyłem
MonikęS-za piękny krajobraz samochodzikowy
masterix-za postać z mojego ulubionego filmu
Iwmali [Usunięty]
Wysłany: 2010-07-22, 09:53:14
Nardo napisał/a:
TomaszaNN-spodobał mi się jego avatar od razu,gdy pierwszy raz go zobaczyłem
Po długich przemyśleniach oddałam swój głos na następujące avatarki:
TomaszNN -nie będę oryginalna -spodobał mi się już na samym początku i tak zostało do teraz
She71 -za wehikuł (najlepszy z wszystkich ekranizacji) no i p. Mikulskiego
Pan Tragacik -bo jest piękny w całej swojej brzydocie
Pomógł: 10 razy Dołączył: 22 Maj 2007 Posty: 1277 Skąd: Trójmiasto
Wysłany: 2010-07-23, 10:28:43
Wybór zaiste trudny ale dokonać go trzeba...
Iwmali - bardzo....tajemniczy avatar, zawsze mnie interesowało czyja to dłoń Karen - lubię tą aktorkę a i w filmie zagrała bardzo fajnie
Czesiu - mimo że nie jestem wielkim fanem Wyspy avatar mi się podoba
iwmali napisał/a:
Tak tak, pamiętam, zagroziliście mi nawet banicją, sądem ostatecznym i dożywotnim więzieniem więc co miałem zrobić
_________________ Władca ma prawo budzić strach u ludu, unikać jednak powinien jego nienawiści
No to może i ja się przyznam, mam nadzieje że nikt nie będzie miał pretensji że ponieważ mnie jakoś nie "pociągają" avatary filmowe to wybrałem: Tomasza, Monikę oraz iwmali, bo mi po prostu najbardziej wpadają w oko
Jednocześnie bardzo, bardzo serdecznie chciałbym pozdrowić te osoby (bo głupio pozdrawiać avatary), którym niestety nie udało się zapunktować
(szkoda że jest nas coraz mniej )
Jednocześnie bardzo, bardzo serdecznie chciałbym pozdrowić te osoby (bo głupio pozdrawiać avatary), którym niestety nie udało się zapunktować
(szkoda że jest nas coraz mniej )
Niechaj żywi nie tracą nadziei (nie wiem czy "żywi" to najwłaściwsze słowo w stosunku do avatarów)! Dotychczas głosowało ledwie 18 osób a samym kandydatów jest przecież 23. Nie mówiąc już o pozostałych forumowiczach, którzy też mam nadzieję wezmą udział w głosowaniu.
Kustosz [Usunięty]
Wysłany: 2010-07-26, 20:16:11
Hmm… widzę, że frekwencja jest problem nie tylko w wyborach parlamentarnych. Czas płynie nie ubłaganie a głosujących nie przybywa. Ba, mam wrażenie, że nawet nie wszyscy kandydaci, którzy przejawili aktywność na forum w okresie trwania zabawy oddali swój głos. Czyżby mieli zamiar głosować w ostatniej minucie przechylając szalę zwycięstwa na czyjąś korzyść? Przypominam, że to tylko eliminacje a finał dopiero przed nami.
Kustosz [Usunięty]
Wysłany: 2010-07-31, 13:45:28
Ostatnia szansa żeby oddać głos w eliminacjach. Pozostało ledwie kilka godzin do zamknięcie urn. A frekwencja słabiutka.
Wysłany: 2010-08-01, 00:54:59
Cóż, frekwencja w eliminacjach była dalece niezadowalająca. 23 kandydatów i tylko 19 głosujących [sic!]. Avatary, które przechodzą do finału:
TomaszNN – 12 głosów
Karen – 8 głosów
czesio1 – 6 głosów
Monika_S – 6 głosów
Iwmali – 5 głosów
Gratuluję.
Jak można się było spodziewać na czele stawki uplasowały się przede wszystkim avatary jednoznacznie samochodzikowe i spersonalizowane. Takie avatary mają jedną niezaprzeczalną zaletę. Dzięki nim wiemy jak wygląda TomaszNN, Karen czy Czesio. W czołówce znalazł się także romantyczno-marzycielski, pośrednio samochodzikowy, chociaż banalny avatar Moniki_S. Należy do grupy nie spersonalizowanych w związku z tym nie wróżę mu powodzenia w finale. Grono finalistów zamyka niebanalnie samochodzikowy avatar Iwmali. Moim zdaniem ten właśnie avatar posiada najwięcej walorów artystycznych ale cóż, nie jest spersonalizowany co chyba minimalizuje szanse na zwycięstwo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.