Która z wymienionych pań posiada Waszym zdaniem najwięcej sex appealu/kobiecości?
Hanka Kondras
0%
[ 1 ]
Karen
13%
[ 15 ]
Anka
4%
[ 5 ]
Zenobia
1%
[ 2 ]
Panna Wierzchoń
0%
[ 0 ]
Panna Marysia
1%
[ 2 ]
Marta
16%
[ 19 ]
Ala od Asa
4%
[ 5 ]
Panna Anielka
0%
[ 0 ]
Helenka
1%
[ 2 ]
Lady Elisabeth
14%
[ 16 ]
Miss Kapitan
0%
[ 1 ]
Krwawa Mary
3%
[ 4 ]
Monika
1%
[ 2 ]
Greta Herbst
9%
[ 11 ]
Pani Księżyc
0%
[ 0 ]
Bajeczka
9%
[ 11 ]
Diana Denver
2%
[ 3 ]
Hilda
3%
[ 4 ]
Babie Lato
2%
[ 3 ]
Zaliczka
1%
[ 2 ]
Teresa van Hagen
5%
[ 6 ]
Głosowań: 114
Wszystkich Głosów: 114
Autor
Wiadomość
Kustosz [Usunięty]
Wysłany: 2010-06-11, 23:25:19 Najatrakcyjniejsza babka w serii
Kolega Alcotronic nieświadomie natchnął mnie koncepcją. Nienacki był jak wiemy znanym koneserem urody niewieściej. Upust swoim emocjom w tej dziedzinie dał w innych swoich książkach ale przecież również w serii o Panu Samochodziku niektóre postacie kobiece obdarzył szczególnym sex appealem. Kto wie, gdyby przygody Tomasza nie były adresowane do młodzieży życie Pana Samochodzika mogłoby nabrać całkiem nowych kolorów.
Proponuję sondę, w której zainteresowani odpowiedzą na następujące pytanie: Która z wymienionych pań posiada Waszym zdaniem najwięcej sex appealu? W przypadku forumowiczów, którzy nie ukończyli 18 lat, pytanie brzmi: Która z wymienionych pań posiada Waszym zdaniem najwięcej kobiecości?
Zabawa w sam raz na upalne czerwcowe dni i noce.
PS I nie pytajcie mnie dlaczego nie ma żadnej pani z UFO.
Właśnie zabieram się do czytania całej serii, to zwrócę szczególną uwagę na kobietki . Do kiedy potrwa ankieta? Czas jest nieograniczony rozumiem, hmm?
Trudny wybór pomiędzy Anką a Martą. W końcu wygrała ta pierwsza. Może dlatego, że Templariusze to mój pierwszy samochodzik i czytałem go większą ilość razy niż Nowe przygody.
PS I nie pytajcie mnie dlaczego nie ma żadnej pani z UFO.
A ja zapytam
Przecież w Ufo Leticia Lucinante była całkiem niezła a Florentyna w jednym momencie też
Odpowiedź jest prosta. Nie pamiętam już postaci występujących w UFO więc miałem problem z wyborem kandydatek. Ale dzięki temu pozostałe panie mają większe szanse.
Oj mam dylemat. Czy brać pod uwagę pierwsze wrażenie(moje wyobrażenie urody danej dziewczyny, kobiety), czy też połączenie urody z charakterem. Jeszcze się wstrzymam z głosowaniem
Pomógł: 3 razy Wiek: 27 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 17142 Skąd: Mazowsze
Wysłany: 2010-06-12, 19:15:59
GrzegorzChyla napisał/a:
a gdzie jest Babie Lato???
a gdzie Zaliczka???
Ano trochę braków w ankiecie jest
Kustosz [Usunięty]
Wysłany: 2010-06-12, 19:24:43
unieski napisał/a:
GrzegorzChyla napisał/a:
a gdzie Zaliczka???
Jakich braków? Poza UFO oczywiście.
Przykro mi ale Zaliczka się nie zakwalifikowała, w końcu to tylko zaliczka na dziewczynę. A Babie Lato moim zdaniem należy do "Uroczyska" a ono z kolei nie należy do serii. W "Zagadkach Fromborka" ma raptem maleńką rólkę.
Zresztą nie mówcie, że chcieliście zagłosowań na Zaliczkę.
Pomógł: 3 razy Wiek: 27 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 17142 Skąd: Mazowsze
Wysłany: 2010-06-12, 20:24:56
Kustosz napisał/a:
unieski napisał/a:
GrzegorzChyla napisał/a:
a gdzie Zaliczka???
Jakich braków? Poza UFO oczywiście.
Przykro mi ale Zaliczka się nie zakwalifikowała, w końcu to tylko zaliczka na dziewczynę. A Babie Lato moim zdaniem należy do "Uroczyska" a ono z kolei nie należy do serii. W "Zagadkach Fromborka" ma raptem maleńką rólkę.
Zresztą nie mówcie, że chcieliście zagłosowań na Zaliczkę.
Choćby tych wymienionych, a także można by znaleźć jakieś bardziej drugoplanowe
Kustosz [Usunięty]
Wysłany: 2010-06-12, 20:36:14
Unieski, co do wymienionych sądzę, że moje uzsadnienie jest wyczerpujące. Co do postaci z dziesiątego planu mija się to z celem. Interesują nas kobiety, których postacie Nienacki skonstruował tzn wyposażył je w określone przymioty intelektu i urody, pozwolił nam się im przyjrzeć i zbudować sobie ich wizerunek w naszej wyobraźni. Kapujesz?
Wysłany: 2010-06-12, 20:59:48
Szara Sowa napisał/a:
unieski napisał/a:
Szara Sowo, głosowałeś na Helenkę?
W żadnym razie!
Dlaczego nie? Jak odrzuciła pozę feministki to już tylko trzeba było czekać, żeby jej włosy odrosły do zmiany uczesania. A jak to śpiewał Andrzej Rosiewicz:
"Czeszka tylko mnie rozśmiesza, chociaż lubię Czechów -
Gdybym wydał sie za Czeszkę, umarłbym ze śmiechu! "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.