Wysłany: 2023-11-20, 19:18:52 Dwutygodniówka 2023 - Edycja 8 - Głosowanie
Witajcie
Prac jest trzynaście, zatem głosujemy na 3 prace !
głosowanie do niedzieli. Bardzo proszę o podawanie tytyłów prac, kilka prac przyszło bez oficjalnego tutyłu, w mailu był tylko temat "Jesień", nie wiem wtedy czy chodzi o zaznaczenie tytuł edycji czy jest to tytuł pracy.
1. Nawet w biurze...
2. Wiosna o jeden dzień bliżej
3. Jesień, godz. 16.00
4. Koniec jesieni, nastają nowe rządy
5. Dąb Nestor - wrocławski pomnik przyrody
6. W jesieni żywota, czy już u kresu ?
7. Jesień ?
8. Jesieniara
9. Je się
10. Jesień
11. Jesień makro
12. W ciepłych płomieniach liści
13. Sprawdzono, jesieni nie ma
Ostatnio zmieniony przez Captain Nemo 2023-11-21, 18:26, w całości zmieniany 2 razy
Była to wyjątkowa edycja:
- największa frekwencja
- dwóch kolejnych debiutantów
- Chemas wreszcie wywalczył upragnione pkt
- wszyscy uczestnicy mają już punkty w generalce
Oto wyniki:
1 miejsce: Kynokephalos "Je się", She "W ciepłych płomieniach liści", Berta von S. "Jesieniara" - 9 pkt
4 miejsce: Bonifacy "Wiosna o jeden dzień bliżej" - 3 pkt
5 miejsce: Aman "Nawet w biurze", Irycki "Jesień ?", MarcinB "Jesień", Bóbr Mniejszy "Jesień godz. 16.00", Chemas "Koniec jesieni, nastają nowe rządy" - 2 pkt
10 miejsce: Danonek "Dąb Nestor - wrocławski pomnik przyrody", Hebius "W jesieni żywota, czy już u kresu ?", PierreTendron "Jesień makro", Szara Sowa "Sprawdzono, jesieni nie ma" - 0 pkt
KLASYFIKACJA GENERALNA:
1. Berta von S. - 55 pkt
2. She - 47 pkt
3. Kynokephalos - 30 pkt
Przypominam zwycięzcy o podaniu nowego tematu w ciągu 24 godzin. Z uwagi iż jest ich troje, podają oni mailem swoją propozycję, a ja umieszczam je w ankiecie i wybierzemy jeden.
Sprawdzajcie własne punkty czy dobrze podliczyłem.
Ostatnio zmieniony przez Captain Nemo 2023-11-26, 20:38, w całości zmieniany 3 razy
Pomógł: 7 razy Wiek: 55 Dołączył: 06 Wrz 2017 Posty: 2912 Skąd: z doskoku
Wysłany: 2023-11-27, 13:09:52
Tak i podejrzewałem, że "W ciepłych płomieniach liści" pstryknęła She. Też takie chciałem zrobić. A Berta mnie całkiem zaskoczyła - nie zdjęciem, ale tym ohydnym tytułem
_________________ Drużyna 2
Chemas Forumowy Badacz Naukowy Kinomaniak wychowany na literaturze młodzieżowej
Pomogła: 167 razy Wiek: 51 Dołączyła: 05 Kwi 2013 Posty: 32570 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2023-11-30, 02:02:16
She napisał/a:
Hebius napisał/a:
Berta mnie całkiem zaskoczyła - nie zdjęciem, ale tym ohydnym tytułem
Tytuł ją zdemaskował
Tego się obawiałam!
Ale w dyskusji o "arach" uczestniczyło kilka osób, więc miałam nadzieję, że to nie będzie pewne.
Chemas napisał/a:
She napisał/a:
Już wiesz, czemu nie bierze udziału w konkursie
Nie tylko w tym
Wybacz Chemasie. W ostatnich dniach nie bardzo miałam czas nawet na spanie, więc musiałam sobie odpuścić aktywność na forum. Chętnie bym wzięła udział w Twoim konkursie.
aman napisał/a:
Ciekawe kto Niesamowity Dwór teraz przegląda zamiast Templariuszy? ;-P
Na razie tylko pozował, ale faktycznie bym poczytała. O tej porze roku najlepiej smakuje.
_________________ Drużyna 5
Ostatnio zmieniony przez Berta von S. 2023-11-30, 02:03, w całości zmieniany 1 raz
Chemas Forumowy Badacz Naukowy Kinomaniak wychowany na literaturze młodzieżowej
Chemas napisał/a:
She napisał/a:
Już wiesz, czemu nie bierze udziału w konkursie
Nie tylko w tym
Wybacz Chemasie. W ostatnich dniach nie bardzo miałam czas nawet na spanie, więc musiałam sobie odpuścić aktywność na forum. Chętnie bym wzięła udział w Twoim konkursie.
Tak tylko sobie na rozluźnienie spięcia napisałem
Ja bym chciał, żebyś zrobiła konkurs z Kura:) Bóbr już w temacie ogólnym konkursów wspominał.
P.S. Teraz zaskoczyłem Podejrzewam, że Jerzwałd rządzi! Jak tak to jest wybaczone po stokroć
Ostatnio zmieniony przez Chemas 2023-11-30, 08:29, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.