Nic nie robiłem, przysięgam
Samo się naprawiło. Jeszcze dwa razy sprawdziłem. pojęcia nie mam o co chodzi.
Poza tym wczoraj miałem ten problem, ale nie restartowałem systemu, no ale dzisiaj od rana pojawiło się to samo, ale tylko w przypadku cytowania cytowanego, że tak to nazwę.
Ale raz tylko, potem sprawdziłem z ciekawości i wszystko gra. Głupi już jestem
Mam wrażenie, że dziś forum znów chodzi idealnie, tzn. szybko i bez komunikatów o błędzie. Tak jak pierwszego dnia po zakomunikowaniu błędu naszej serwerowni (wtedy coś poczyścili i krótko wszystko chodziło ok). Też macie dziś ok?
Mam wrażenie, że dziś forum znów chodzi idealnie, tzn. szybko i bez komunikatów o błędzie. Tak jak pierwszego dnia po zakomunikowaniu błędu naszej serwerowni (wtedy coś poczyścili i krótko wszystko chodziło ok). Też macie dziś ok?
W rzeczy samej. Śmiga ładnie i bez błędów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.