Witajcie!
Dłuższy czas byłem tutaj "uśpiony", ale w końcu nadszedł czas, by się ujawnić
W "Samochodzikach" zacząłem się zaczytywać jakieś 40 lat temu w podstawówce i tak zostało mi do dziś.
Pozdrawiam znad morza
Witajcie!
W "Samochodzikach" zacząłem się zaczytywać jakieś 40 lat temu w podstawówce i tak zostało mi do dziś.
Pozdrawiam znad morza
Pomógł: 55 razy Wiek: 60 Dołączył: 01 Gru 2012 Posty: 10333 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2023-05-23, 11:01:35
Mnietek napisał/a:
Bóbr Mniejszy napisał/a:
Twój nick to z Neo-nówki?
Absolutnie nie
No to może tak :
W latach 70-tych na Trójce szedł blok programowy "60-minut na godzinę" i tam w jednym cyklicznym skeczu kluczową postacią był Kolega Kierownik odtwarzany przez Jacka Fedorowicza. I właśnie to on nawijał w ten sposób: "Eskimosi to ludek mniły, mniły, ale prymnitywny".
_________________ Z 24
Berta von S. Administratorka Wspomagająca nienackofanka
Pomogła: 161 razy Wiek: 51 Dołączyła: 05 Kwi 2013 Posty: 32462 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wczoraj 23:32:55 Re: Witajcie :)
Kozak napisał/a:
Mnietek napisał/a:
Witajcie!
Pozdrawiam znad morza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.